Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Rimejk filma Sam u kući
Iz Diznija su potvrdili da rade na novim verzijama popularnih dečijih filmova iz kataloga Foxa, koji su nedavno preuzeli.
9. avgust 2019.

Rimejk filma "Sam u kući"

 
Jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji među njima, "Sam u kući" je prvi na listi za rimejk.
 
Među njima su "Noć u muzeju", "Gregov dnevnik", "Popust na količinu" te, na radost brojnih obožavalaca, "Sam u kući", priča koja je 1990. godine Mekolija Kalkina vinula u zvezde i postala najpoznatiji praznični film svih vremena.
 
Predsednik uprave Diznija Bob Ajger najavio je da su nove verzije dečijih klasika namenjene prvenstveno servisu Disney+, koji će prvu godinu postojanja zaključiti sa više od 400 filmova i 7500 epizoda serija u ponudi.
 
Već pre je najavljeno da se radi i na rimejku animiranog klasika "Maza i Lunja", kojem će glasove pozajmiti Tesa Tompson i Džastin Tero, piše "The Independent".
 
Film "Sam u kući" u bioksope je krenuo krajem 1990. godine i postao je jedan od najisplativijih i najomiljenijih filmova svih vremena.
 
Snimljen sa budžetom od 18 miliona dolara u režiji Krisa Kolumbusa, zaradio je više od 476 miliona dolara, dok je drugi deo, snimljen dve godine kasnije, zaradio respektabilnih 359 miliona dolara.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2019 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala