Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Rimejk filma Sam u kući
Iz Diznija su potvrdili da rade na novim verzijama popularnih dečijih filmova iz kataloga Foxa, koji su nedavno preuzeli.
9. avgust 2019.

Rimejk filma "Sam u kući"

 
Jedan od najpopularnijih, ako ne i najpopularniji među njima, "Sam u kući" je prvi na listi za rimejk.
 
Među njima su "Noć u muzeju", "Gregov dnevnik", "Popust na količinu" te, na radost brojnih obožavalaca, "Sam u kući", priča koja je 1990. godine Mekolija Kalkina vinula u zvezde i postala najpoznatiji praznični film svih vremena.
 
Predsednik uprave Diznija Bob Ajger najavio je da su nove verzije dečijih klasika namenjene prvenstveno servisu Disney+, koji će prvu godinu postojanja zaključiti sa više od 400 filmova i 7500 epizoda serija u ponudi.
 
Već pre je najavljeno da se radi i na rimejku animiranog klasika "Maza i Lunja", kojem će glasove pozajmiti Tesa Tompson i Džastin Tero, piše "The Independent".
 
Film "Sam u kući" u bioksope je krenuo krajem 1990. godine i postao je jedan od najisplativijih i najomiljenijih filmova svih vremena.
 
Snimljen sa budžetom od 18 miliona dolara u režiji Krisa Kolumbusa, zaradio je više od 476 miliona dolara, dok je drugi deo, snimljen dve godine kasnije, zaradio respektabilnih 359 miliona dolara.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala