Moj TV - TV Program za 200+ kanala
PRVA TV - najave za petak 26.jul.
Kratak uvid u program Prve srpske televizije koji će biti emitovan sutra , 26.jula.
25. jul 2019.

PRVA TV - najave za petak 26.jul.

 
JUTRO – petak, 26.07. u 06.55h
 
Ekskluzivno uključenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Jutarnji program Prve televizije
U 9 sati na Prvoj očekuje se direktno uključenje iz Predsedništva Srbije. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govoriće o Kosovu i Ramušu Haradinaju, dijalogu Beograda i Prištine, o odnosu vlasti i opozicije, kao i o narednim izborima.
U ovoj emisiji videćete još mnogo interesantnih rubrika u kojima voditeljka Nevena Madžarević sa svojim sagovornicima priča o raznovrsnim životnim temama. A očekuju vas i uključenja reportera sa različitih gradskih lokacija i dešavanja. 
 
 
Na granici - petak, 26.07. u 20.10h
 
Petra odlazi kod Štiglića, gde joj Domagoj prezentuje ideju o dentalnom turizmu. Sve umalo da upropasti Ante, kog su Domagoj i Mijo uspavali čajem. Ante pada u nesvest i završava u bolnici zbog infekcije koju je dobio od posekotine starog bodeža. Boris i Marko sa zadovoljstvom obaveštavaju Zorku da su joj dani u njegovoj sobi odbrojani  - dobila je novi identitet i uskoro odlazi iz Lokvice. Zorka je u panici. Petra je odlučila da da svi imaju pravo glasa u odluci koji legalan biznis će pokrenuti.
 
Andrija i Anđelka - petak, 26.07. u 21h
 
Epizoda 49: Kako je u ponovnom susretu s Anđelkom prošao konobar Mile? Šta bi Andrija uradio kad bi se Anđelka i on razišli? Da li je falusoidni hleb koji su mesile gole Šveđanke idealan za mršavljenje? Kako izgleda kad u gostima imate nadrndanog adolescenta? Zašto Andriju i Anđelku telefonom zovu Sima Dlaka, Đura Surutka i Žana Rupa?
 
Epizoda 50: Šta radi Andrija na Anđelkinoj proslavi mature? Kako izgleda Anđelkin susret sa zgodnim Viktorom? Kako se manifestuje sindrom ludog hrčka? Šta svaka žene na svetu želi da naprave od muškarca? Da li se treba držati Marfijevog zakona ako ste zaglavljeni u liftu?

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala