Moj TV - TV Program za 200+ kanala
PRVA TV - najave za sredu 09.jul
Kratki uvid u sadržaj epizoda vaših omiljenih emisija i serija koje će biti emitovane sutra na kanalu PRVA TV.
8. jul 2019.

PRVA TV - najave za sredu 09.jul

 
Na granici - utorak, 09.07. u 20.10h
 
Nediljko, Andrija i Mijo nagovaraju Božu da nazove biskupa. Svi su u šoku kad biskup potvrdi da se neće odreći Zorkinog testamenta, ako do njega dođe. Marko ludi kad shvati šta je Zorka napravila i odluči da sve kaže Petri. Nakon što shvate da puno ljudi zavisi od njih, Petra i Krešo odlučuju da se venčaju. Tomo postaje član bande s Ljubanova, s kojom planira da opljačka banku, a sve kako bi saznao ko je krtica. Kada ga Marko uveri da je to suluda ideja, Tomo pokušava da izađe iz bande. Andrija je besan kad vidi Ivanu i Ljubana kako se ljube, pa zatvara Ivanu u sobu. Saznaje se i da je Božo znao za sve...
 
Andrija i Anđelka - utorak, 09.07. u 21h
 
Nova Anđelkina analiza nekih starih situacija. Anđelka je u kancelariji, ali nije baš raspoložena za rad. Dok traju njene muke po mamurluku videćemo: Da li je telefonski-seks pametna stvar dok sedite u kancelariji, a na drugoj vezi imate majku? Da li je alkohol jedini uzrok Anđelkinih neslavnih izdanja? Koje su to sve situacije u kojima su strast i ljubavna predigra ipak dovela do... zabune? Da li Andriju za nju misli da je glupa, naivna ili da jednostavno ne kapira stvari?
 

Hotel Eleon - utorak, 09.07. u 22h
 
Eleonora Andrejevna dovodi trenera koji ima zadatak da njen tim dovede u red i nauči ih kako da upravljaju konfliktnim situacijama. Prvi na udaru „trenera“ je Mihail Dženković... Ljubomora izjeda Senju, zbog toga se odlučuje na novi korak – svoj deo stana izdaje barmenu koji će ujedno biti i njegov doušnik. Daša pristaje da odradi nepostojeći posao za Pavela, ali i ne sluti koliko skupo će je koštati ta odluka.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala