Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prva TV: najave za petak, 10.maj
Nešto malo izdvojeno za Vas! Pogledajte sledeće najave..
10. maj 2019.

Prva TV: najave za petak, 10.maj

 Praktična žena – petak, 10.05. u 16.30h

Danas nam je divan dan, našoj emisiji rođendan! Proslavljamo jubilarnu šestotu epizodu! Najluđa ekipa sa najluđim frizurama! Imamo i nekoliko kreativnih načina pakovanja poklona. Ekipa “Praktične žene” otkriva nam recepte za kanapee sa raznolikim podlogama i nadevima, za svačiji ukus ponešto. Pravimo i tortu Mona Liza - čokolada i višnje u neopisivo raskošnoj kombinaciji za sve ljubitelje slatkih ukusa. Gledajte nas od 16.30h na Prvoj!
 
Pogrešan čovek – petak, 10.05. u 20.10h
 
Moma objašnjava Nastasji zašto se predao policiji pa traži njenu pomoć. Lea moli Zoe za oproštaj. Sonja ostaje skeptična uprkos Mominom priznanju, pa odlazi da ponovo ispita Mihajla. Lazar je pušten na slobodu. Mileni se vraćaju neprijatna sećanja iz prošlosti. Sonja istražuje Crnkoviće…
 
Ubice mog oca 3 – petak, 10.05. u 22h
 
Poslednja epizoda ove sezone razrešava ubistvo i prošlost doktora Dimitrijevića, ali Aleksandra i Mirka tek očekuje obračun sa Ružom. Kroz sve to, zbog novog ubistva javnost i novinari su na nogama. Marjanović zbog svega toga mora u savez sa đavolom. Ko će izvući živu glavu iz svega toga saznajte u velikom finalu treće sezone “Ubice mog oca 3”.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala