Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prva TV: najave za sredu, 17.april
Najave vaših omiljenih tv serija "Pogrešan čovek" i "Istine i laži", kao i emisije "Život priča" na kanalu Prva TV. Ne propustite!
17. april 2019.

Prva TV: najave za sredu, 17.april

 
Pogrešan čovek - sreda, 17.04. u 20h
 
Lea govori Lazaru da ne može da se uda za njega. Mihajlo potvrđuje Aleksandrine strepnje o njegovoj pravoj naravi. Nastasja se vraća u novom izdanju. Ven teši potresenu Zoe. Sava dobija priliku za spas, ali će ga to skupo koštati. Lazar pakuje svoje stvari i odlazi iz kuće Kalemberovih.
 
Istine i laži - sreda, 17.04. u 21h
 
Zaludela me, ne izlazi mi iz glave!
Ružica kreće na terapije kod Vanje, i ubrzo nakon prve posete donosi jednu važnu odluku u svom životu. Na opšte iznenađenje ukućana, Vladanka se pojavljuje kod Isidorovića sa novim partnerom. Žika na sve načine pokušava da povrati informacije koje su izbrisane iz baze...
 
Život priča - sreda, 17.04. u 22h
 
Anđelina Trifić iz Trstenika je bila od prvog minuta svog rođenja primorana da se bori za sve ono što se drugima podrazumevalo da im pripada: da hoda, da govori, da se školuje, da bude roditelj. Od posledica teškog porođaja je dobila cerebralnu paralizu, a zatim ostala bez oba roditelja, i čitavo detinjstvo provela po bolnicama da bi uspela da stane na svoje noge. Posledice cerebralne paralize su ostale u vidu otežanog kretanja i nevoljnih telesnih radnji. U večerašnjoj epizodi „Život priča“ Anđelina govori o svim krizama kroz koje je prolazila, samovanju u školi, stalnoj upitanosti „zašto se meni ovo dogodilo“, nedostatku odgovora ne to pitanje i kako je iz takvih pitanja izašla i postala srećna osoba. Ona je danas fakultetski obrazovana žena i majka troje dece. Zbog njenog stanja, kompletnu brigu o deci, hranjenju, kupanju, oblačenju, brigu o kući, nabavke, spremanje obroka, čišćenje, pranje, je preuzeo njen suprug Ljubiša.
Večeras od 22 sata pogledajte ovu inspirativnu i pobedničku priču Anđeline i Ljubiše o sreći koju su zajedno izgradili u uslovima koji nisu uobičajeni.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala