Moj TV - TV Program za 200+ kanala
DESPOT SA TRI ŽENE U JEDNOM DANU – u 50. epizodi serije “Šifra Despot”
Često nas život može iznenaditi na različite načine, a upravo je o tome pisao Radoš Bajić osmišljavaljući scenario serije “Šifra Despot”.
9. mart 2019.

DESPOT SA TRI ŽENE U JEDNOM DANU – u 50. epizodi serije “Šifra Despot”

 
 
Njegovom glavnom liku Despotu Despotoviću (Đorđe Marković) u 50. epizodi pod nazivom “Afrička kraljica” dešava se nekoliko neplaniranih događaja u jednom danu. 
Despotova nesmotrena i kratka emotina veza sa Margitom (Mihaela Stamenković) donela mu je više problema nego radosti. Ona je u porodilištu, a on kod kuće čeka vesti, gotovo pomiren sa njenom pričom da je on otac deteta. Međutim, ono što će lekari videti na porođaju, sve će ih ostaviti bez teksta...
 
 
Istog dana se i Žana (Marijana Mićić) vraća sa puta. Despot odlazi po nju na aerodrom. Otkad je saznala da će možda postati otac, Žana je potpuno promenila svoj stav prema njemu. Njihov odnos je u ozbiljnoj krizi.
 
 
I to nije kraj dana, koji do večeri donosi i nešto dobro. Na sastanku sa inspektorom Bukvićem (Igor Đorđević) Despot saznaje fenomenalne vesti. A usput... sreće i lepu konobaricu Mariju (Marija Petronijević) koja mu ostavlja svoj novi broj telefona. 
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala