Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Despot na korak od istine!
Još tri epizode je ostalo do finiša serije "Šifra Despot" ,a kakav je kraj priče zamislio Radoš Bajić, saznaćemo uskoro..
2. avgust 2019.

Despot na korak od istine!

 U nedelju, 4. avgusta, od 20 časova na TV Pink nas očekuje 68. epizoda koja nosi naziv "Na korak do istine".

 
Videćemo kako se odnos Despota i Marije (Marija Petronijević) svakim danom menja. Ipak, razočaran u ljubav, on ne gaji nade da će mu Marija pružiti šansu, a usput saznaje i to da ona planira da napusti zemlju.
 
Zabrinute zbog situacije sa kućom i mogućeg iseljenja, baka Savka (Ljiljana Stjepanović) i Rumenka  (Branka Šelić) odlaze kod vidovite majka Ruže (Anastasia Mandić). Rumenka koristi priliku da je pita i o Despotovoj sudbini i saznaje nešto što će je šokirati. Izgleda da se neko potrudio da mu zagorča život - neko koga Rumenka odlično poznaje.
 
Dobrić (Radoje Čupić) dovodi u kuću Despotovića potencijalne kupce placa, biznismena Ranđela (Predrag Bjelac) i njegovu verenicu. Poslovne pregovore prekinuće pomahnitala Agbabica (Olga Odanović). Pošto je saznala da je Jovo (Radoš Bajić) posećivao cvećarku Slađu (Lidija Vukićević), dolazi da ispita Životu (Radoslav Milenković) o detaljima ovog druženja.
 

 
Za to vreme Despot odlazi na sastanak sa samim vojnim vrhom - izgleda da će pitanje stanovanja rešiti sam i to zahvaljujući Mariji.
 
U epizodnim ulogama ćete ove nedelje gledati i Suzanu Mančić, Dušicu Novaković, Rastka Jankovića i Dragana Vujića.
 
Ko zagorčava život Despotu i da li će uspeti da zadrži kuću i plac gde je odrastao, saznećete u 68. epizodi serije "Šifra Despot" - "Na korak do istine", u nedelju 4. avgusta od 20 časova na TV Pink!
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala