Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nove sezone omiljenih serija i emisija od 25. februara na Prvoj televiziji
Bogat serijski, zabavni, dokumentarni i informativni program očekuje gledaoce i ove nove, prolećne sezone na Prvoj televiziji.
15. februar 2019.

Nove sezone omiljenih serija i emisija od 25. februara na Prvoj televiziji

 
U nedelji od 25. februara gledaćemo:
 

Kviz “100 ljudi, 100 ćudi” – nova sezona, radnim danima u 19.15h

 

Gledaoci obožavaju ovaj kviz o čemu svedoči veliko interesovanje i broj prijavljenih za novu sezonu. Ono što je novitet u prolećnoj programskoj šemi, novčani fond je uvećan na 20.000 dinara, a dvostruki fond je 40.000 dinara. Gledaocima se posebno dopada i to što ovo nije klasičan kviz znanja, već takmičari, podeljeni u dva tima, pogađaju najfrekventnije odgovora na anketna pitanja prethodno postavljena uzorku od 100 ljudi, koji reprezentuju „srpski mentalitet“.
Ovo je igra stavova, dobre procene i mišljenja većine naših ljudi, koja razgali, iznenadi, zapanji, a najčešće nasmeje do suza.
Tome značajno doprinosi i jedna od naših trenutno najomiljenijih glumica i komičarki, šarmantna i duhovita Anđelka Prpić, koju su upravo naši gledaoci izabrali za voditeljku kviza.
 
 

Nove epizode omiljene serije “Istine i laži” – radnim danima u 21h

 

Ova serija od samog početka je osvojila simpatije milionskog auditorijuma, a nove zaplete I rasplete glavnih junaka publika može gledati u starom poznatom terminu – radnim danima u 21h. Ekipa je na setu I vredno snima novu sezonu, a glumci ne žele mnogo toga da otkriju šta će se dešavati u novim epizodama već kažu da možemo da očekujemo ljubav, mržnju, tugu, radost, nepredvidive obrte, i neverovatne susrete. Dakle, sve ono što život nosi.
 
 

Nova sezona serije “Urgentni centar” – ponedeljkom I utorkom u 22h

 

Posle velikog uspeha prve dve sezone, od očekuju nas nove premijerne epizode serije "Urgentni centar", u kojima ćemo takođe pratiti uzbudljive, dramatične i potresne priče iz medicinske ustanove, u kojoj se lekari, sestre, tehničari i kompletno osoblje non-stop, bez pauze i predaha, bore da spasu ljudske živote. Svi oni zajedno 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, prolaze kroz dinamične situacije. Nekad su samo rutinski pregledi, a nekad će morati da se suoče sa pacijentima koji boluju od opakih i neizlečivih bolesti, ili sa nesrećnim slučajevima i drugim svakodnevnim životnim dramama koje balansiraju između života i smrti.
Sinopsis epizode u ponedeljak, 25. februar: Mirno jutro i prijateljski razgovor doktorke Kolarov i doktora Pavlovića u bolnici prekida hitan slučaj, pokušaj samoubistva. Marko pokušava da sazna zašto Kolarov i dalje ne podržava Lukićevu za mesto šefa specijalizanata. U UC stiže majka sa šestomesečnom bebom koja ne diše. Bebu preuzima doktorka Lukić koja i dalje pati zbog bebe Milice. Jedan od pacijenata danas je I Stevan Bajić, bivši muž doktorke Nataše Bajić. Došao je na pregled zbog umora, međutim stižu rezultati da je HIV pozitivan. Nemanja ostvaruje vezu sa bivšom devojkom svog oca.
 
 

Serija “Ubice moga oca” – 3. sezona – od 1. marta, petkom u 22h

 

U trećem serijalu serije „Ubice mog oca“ inspektor Aleksandar Jakovljević rešava novi slučaj ubistva uglednog lekara koja ide u nekoliko pravaca sa neočekivanim preokretom na kraju. Kroz ovaj slučaj, serija dramski zahvata odnos javnog i privatnog sektora u toj oblasti. Paralelno, odvija se veliki rat između narko klanova oko borbe za prevlast na tržištu droge od čega Marjanović dugo pokušava da ga skloni ali je to nemoguće. Prošlost od koje se Aleksandar bez obzira na sve nikad nije otrgao jer nikad i nije razjašnjeno ubistvo njegovog oca Mileta, nekadašnjeg načelnika odeljenja za narkotike, ponovo kuca na vrata. Saznaje bolnu istinu koja menja sve..
 
 

Nova sezona emisije “Život priča” – od 27. februara, sredom u 22h

 

Emisija kojoj se veruje, nastaviće da beleži pojedinačne ljudske sudbine i priče koje su priče svih nas, slika naše stvarnosti, koordinata u kojima živimo i slika našeg društva: „Do sada je emitovano preko 100 epizoda u okviru serijala “Život priča”. Ovaj serijal karakteriše to što sudbinu ljudi koji su nepoznati široj javnosti stavljamo u prvi plan, jer su te sudbine važne za društvo u celini. Predstavljaju sliku ne samo života i ličnih priča pojedinaca, već sliku društva, i sistema u kome živimo. Serijal je prepoznat od strane publike kao nešto čemu se veruje, poput medijskog utočišta u poplavi iskrivljenih istina koje se plasiraju. Sagovornici u epizodama, gledaoci serijala koji predlažu teme, nam se uvek obaćaju sa - „znamo da ćete vi sve da objavite”. Na tom tragu ćemo i nastaviti da stvaramo priče”, kaže autorka emisije Tanja Vojtehovski.

 
 
Takođe, uskoro nas na programu Prve televizije očekuje i nova sezona najgledanije dokumentarne emisije “Iza rešetaka” autora Mašana Lekića. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala