Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Žana počinje da sumnja da je Despot bezgrešan kao što se čini
U nedelju 10.02. emituje se 47. epizoda serije “Šifra Despot” koja nije emitovana u prošlu nedelju 03.02.
7. februar 2019.

Žana počinje da sumnja da je Despot bezgrešan kao što se čini

 
Iako je izgledalo da se Despotu (Đorđe Marković) sreća konačno osmehnula, autor Radoš Bajić ne da mira glavnom junaku serije „Šifra Despot“, pa ga u 47. epizodi pod nazivom „Glavom o zid“, u nedelju, 10. februara u 21.15 na TV Pink, gledamo u novim nevoljama. 
 
Povratak Margite (Mihaela Stamenković) u Despotov život donelo mu je dodatne komplikacije. Ona ne odustaje od namere da ga ubedi da prizna njeno dete. Toliko je uporna da sve počinje da liči na uhođenje, a terasa u stanu preko puta kuće Despotovića idealno je mesto za to.
 
 
Despot nije ni svestan da je pod stalnom prismotrom, pa čak jednog jutra naleće na nju u svojoj kući. Tek probuđen, prihvata sve uslove koje mu je umešno ispričala!
 
Kao posledica toga, izbija svađa između Despota i njegovog oca. Života (Radoslav Milenković) odlučuje da se na neko vreme skloni i ode u selo Adrovac.
 
Za to vreme, u poznatom beogradskom hotelu, Žana (Marijana Mićić) dolazi na sastanak zakazan sa princom iz Arabije. Despot kao i obično kasni. U atmosferi nervoze i napetosti, njihov razgovor se pretvara u svađu, pa iako mu je bezrezervno verovala, Žana počinje da sumnja da je Despot tako bezgrešan kao što se čini.
 
 
A u hotelskoj sobi iznad, prevaranti Munir (Nenad Okanović) i Sadik (Branko Janković) se spremaju za svoje uloge bogatih Arapa, Ben Okana Al Ahre i njegovog telohranitelja. 
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala