Moj TV - TV Program za 200+ kanala
40 godina kasnije stiže nam nastavak kultnog horora
Za ljubitelje romana Stivena Kinga odlična vest! Nastavak "Isijavanja" stiže u bioskope u novembru ove godine.
6. februar 2019.

40 godina kasnije stiže nam nastavak kultnog horora

 

"Doctor Sleep" je nastavak kultnog "Isijavanja", koji prati odraslog Denija Toransa koji se bori sa alkoholizmom i demonima iz prošlosti. Dok radi u bolnici, gde misteriozno "uspavljuje" pacijente čijim je životima došao kraj, uz pomoć "isijavanja", moći koju ima od rođenja, shvata da "Pravi čvor", grupa besmrtnih zlih bića, otima decu i muči ih. Torans će morati da posegne u najdublje i najmračnije delove sebe kako bi, uz pomoć devojčice sa kojom je na telepatskoj vezi, pobedio monstrume. 
 
Glavnu ulogu tumačiće Juan Megregor, dok će se u ostalim ulogama pojaviti Rebeka Ferguson i drugi. 
 
"Varajeti" piše da ćemo ovaj film gledati ranije nego što je bilo predviđeno. Iako je premijera bila zakazana za sledeću godinu, ipak stiže u novembru 2019. godine
 
Malo bi bilo reći da je "Doctor Sleep" podelio fanove - dok jedni smatraju da je u pitanju sjajna knjiga, drugi misle da odrasli Deni u borbi protiv "Pravog čvora" nije dostojan nastavak kultnog romana i filma o Džeku Toransu i hotelu Overluk. 
 
Režija je poverena Majku Flanaganu, režiseru koji je ranije obradio roman "Džeraldova igra" u produkciji Netfliksa, a ta adaptacija naišla je na pozitivne kritike publike. 
 
Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju ovaj film, a to se verovatno može reći i za samog Kinga, pošto je svojevremeno izjavio da je bio "zgrožen" Kjubrikovom verzijom "Isijavanja".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala