Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dženifer Aniston u komediji ‚‚Knedlica“
Dženifer Aniston publika u Srbiji imaće prilike ponovo da gleda na bioskopskom platnu, u najnovijem filmu „Knedlica," od 7. februara.
3. februar 2019.

Dženifer Aniston u komediji ‚‚Knedlica“

 U duhovitoj i toploj priči o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, Dženifer Aniston tumači ulogu majke i bivše misice koja svoju ćerku tinejdžerku, zbog prekomerne težine naziva Knedlicom.

„Mislim da je ovo divno, nadam se da ovo više neće biti tema Holivuda i da šaljemo poruku da su svi ljudi prihvataljivi i da izgled nije bitan“, rekla je Dženifer Aniston koja je i producent ovog Netfliksovog ostvarenja.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka koja živi mirno u malom gradu u Teksasu. Sve počinje da se menja kada Vil upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu i kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe Vil počinje da gubi samopouzdanje, a kako bi ga povratila, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi.

Film Knedlica je adaptacija istoimenog romana spisateljice Džuli Marfi, a za režiju je zadužena En Flečer.

U ulozi korpulentne tinejdžerke našla se mlada australijska glumica Danijel Mekdonald.

Kantri pevačica Doli Parton je posebno za ovaj film napravila saundtrek Girl in the Movies, za koji je nominovana za najbolju originalnu pesmu za nagradu Zlatni globus 2019.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala