Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bioskopske najave za avgust.
Ovog avgusta, Taramount film vam na velika platna naših bioskopa donosi sledeće naslove:
3. avgust 2021.

Bioskopske najave za avgust.

 
BARUTSKI MILKŠEJK (GUNPOWDER MILKSHAKE)
 
U bioskopima od 12. avgusta 2021.
Režija: Navot Papushado 
Uloge: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Chloe Coleman, Michelle Yeoh, Angela Bassett i Paul Giamatti 
Žanr: akcija, avantura, triler
Scenario: Ehud Lavski
 
Sem (KAREN GILAN) je imala samo 12 godina kada je njena majka Skarlet (LINA HIDI), elitni ubica, bila primorana da je napusti. Odgojila ju je Firma, nemilosrdni zločinački sindikat za koji je radila njena majka. Sada, 15 godina kasnije, Sem je krenula stopama svoje majke i odrasla u žestokog serijskog ubicu. Koristi svoje „talente“ za čišćenje najopasnijih nereda Firme. Ona je efikasna koliko i lojalna. 
Ali kada visoko rizični posao pođe po zlu, Sem mora da bira između služenja firmi i zaštite života nevine osmogodišnje devojčice - Emili (KLOI KOLMAN). Sa metom na leđima, Sem ima samo jednu šansu da preživi: Da se ponovo spoji sa majkom i njenim smrtonosnim saradnicama Bibliotekarkama (KARLA GUDŽINO, MIŠEL JEO i ANDŽELA BASET).
Ove tri generacije žena sada moraju da nauče da veruju jedna drugoj, suprotstave se Firmi i njihovoj vojsci poslušnika i naprave pakao onima koji bi mogli sve da im oduzmu.
 
  
PATROLNE ŠAPE – FILM (PAW PATROL: THE MOVIE)
 
Pretpremijerno od 15. avgusta u odabranim bioskopima
Na redovnim repertoarima od 19. avgusta 2021.
SINHRONIZOVANO
 
Režija: Cal Brunker   Režija sinhronizacije: Milan Antonić
SINHRONIZACIJA: Marija Stokić, Milena Živanović, Bojan Hlišć, Dragan Vujić,  Anja Orelj, Jovana Cavnić, Marko Marković, Milan Antonić, Milena Moravčević, Branislava Jevtić, Milan Tubić, Ivana Tenjović, Mateja Vukašnović, Nikola Todorović
Glasovi: Iain Armitage, Marsai Martin, Ron Pardo, Yara Shahidi, Kim Kardashian West,  Randall Park, Dax Shepard with Tyler Perry i Jimmy Kimmel
Žanr: animirana avantura
Scenario: Billy Frolick, Cal Brunker, Bob Barlen
Producent: Jennifer Dodge p.g.a.
 
Sadržaj: PATROLNE ŠAPE su u akciji! Kada njihov najveći rival, Hamdinger, postane gradonačelnik obližnjeg Grada pustolovina i počne da ga pustoši, Rajder i ostale omiljene herojske kuce kreću se najvećom brzinom kako bi se suočili sa izazovom koji je pred njima.
Iako se jedna od kuca mora pomiriti sa svojom prošlošću u Gradu pustolovina, tim pronalazi pomoć novog saveznika, pametne jazavičarke Liberti. Zajedno, naoružani novim uzbudljivim uređajima i opremom, PATROLNE ŠAPE se bore da spasu stanovnike Grada pustolovina! Originalnoj glumačkoj ekipi na velikom plantu pridružuju se novi glasovi Ijan Armitidž,  Marsaj Martin, Jara Šahidi, Kim Kardašijan Vest, Randal Park, Deks Šepard, Tajler Peri, Džimi Kimel i Vil Brisbin. 
 
 
STILVOTER (STILLWATER)
 
U bioskopima od 19. avgusta 2021.
 
Režija: Tom McCarthy 
Uloge: Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin 
Scenario: Tom McCarthy, Marcus Hinchey, Thomas Bidegain, Noe Debre, Tom McCarthy 
Producenti: Steve Golin, Tom McCarthy, Jonathan King, Liza Chasin 
Sadržaj: Film prati priču radnika na naftnoj bušotini( Met Dejmon), koji putuje u Marsej da poseti svoju otuđenu ćerku koja je u zatvoru zbog ubistva koje tvrdi da nije počinila. Suočen sa jezičkim barijerama, kulturološkim razlikama i komplikovanim pravnim sistemom, Bil sprovodi ličnu misiju da oslobodi ćerku. U tom procesu sprijateljuje se sa lokalnom ženom i njenom malom ćerkom i kreće na lično putovanje razotkrivanja i većeg osećaja pripadnosti svetu.
 
 
KENDIMEN (CANDYMAN) 
 
U bioskopima od 26. avgusta 2021.
 
Režija: Nia DaCosta 
Uloge: Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo
Scenario: Jordan Peele & Win Rosenfeld i Nia DaCosta
Žanr: Horor
Studio: Universal Studio
 
Ne izgovaraj njegovo ime. 
Ove jeseni, dobitnik Oskara, Džordan Pil, oslobodiće potpuno osveženu urbanu legendu koja ledi krv u žilama, kojom su vas stariji prijatelji ili rođaci sigurno plašili pred spavanje: Kendimen. Mlada rediteljka u usponu, Nia Dakosta, režira ovu savremenu reinkarnaciju kultnog klasika.
Dokle god doseže sećanje meštana, mirno čikaško naselje teroriše priča o duhu ubici koji umesto ruke ima kuku, a koga vrlo lako mogu prizvati oni koji su dovoljno smeli da pet puta za redom, gledajući se u ogledalo, ponove njegovo ime. Sada, deceniju pošto su kule u naselju srušene, vizuelni umetnik Entoni Mekoj i njegova devojka, direktorka galerije, Brijana Kartrajt, useljavaju se u luksuzni stan, preuređen do neprepoznatljivosti. Entoni će otkriti zastrašujuću, istinitu priču koja stoji iza Kendimena. Nestrpljiv da održi svoj umetnički status u čikaškim krugovima, on počinje da istražuje jezive detalje i ne sluteći otvara vrata u prošlost, raskrinkava vlastiti um i pokreće nezaustavljiv talas nasilja koji ga sudara sa tokom vlastite sudbine.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala