Moj TV - TV Program za 200+ kanala
FOX LIFE izdvaja za vas u februaru!
Ukoliko često pratite kanal "Fox Life", onda znajte da vas u mesecu koji predstoji, očekuju sledeće serije i emisije...
30. januar 2019.

FOX LIFE izdvaja za vas u februaru!

Od 12. februara, utorkom u 21:00
PREMIJERA
 
 
Inspirisano najstarijom javnom bolnicom u Americi, ova medicinska drama prati genijalnog i šarmantnog dr Meksa Gudvina koji je najnoviji direktor bolnice. Njegov cilj je da ukloni birokratiju i pruži vrhunsku negu pacijentima. Kako on to misli da izvede? Tako što neće prihvatati „ne“ kao na odgovor. Dr Gudvin mora da razbije status kvo i da udahne novi život u ovu bolnicu kojoj nedostaje lekara, novca i poštovanja. Ovo je jedina bolnica na svetu u kojoj mogu da se leče pacijenti sa ebolom, zatvorenici iz Rajkersa i predsednik Amerike, pod istim krovom.
 
Od 20. februara, sredom u 21:00
PREMIJERA
 
 
Kažu da prijateljstvo nije jedna stvar već milion malih stvari. To je tačno za grupu prijatelja iz Bostona, koji su se zbližili pod neobičnim okolnostima. Neki su uspešni, neki se muče sa svojim karijerama i vezama, ali svi oni osećaju se zaglavljeni u životu. Kada jedan od njih iznenada umre, to je buđenje koje je bilo potrebno svima ostalima da konačno počnu da žive. Usput shvate da je prijateljstvo jedino što može da ih spasi od njih samih.
 
Od 19. februara, radnim danima u 15:15
PREMIJERA
 
 
Ova nova emisija prati zvezdu “Južnjačkog šarma” i poželjnog samca, Šeparda “Šepa” Rouza, koji kreće na putovanje po državi kako bi pronašao pravu ljubav. Vlasnik bara iz Čarlstona proširuje vidike putujući od jedne obale do druge. Sve to radi u potrazi za istinskom ljubavlju. Ali zabavnom gospodinu sa juga biće potrebna sva pomoć koju može da dobije kako bi pronašao “onu pravu”. Putujući iz jednog grada u drugi, Šep se oslanja na prijatelje da mu pomognu da upozna žene i pronađe savršenu partnerku. 
 
 
Od 27. februara, radnim danima u 15:15 
PREMIJERA
 
U ovoj emisiji učesnici će dobiti priliku da se preobrate, kako iznutra - tako i spolja, uz pomoć Kloi i najboljih trenera i nutricionista na svetu. Ove muškarce i žene ostavili su partneri, neki pokušavaju da poprave svoje veze ili se bore sa mnogim drugim životnim izazovima. Kloi je imala problema sa svojim telom i razume poteškoće kroz koje prolaze učesnici. Zato je odlučila da im pomogne. Kloi će dobro upoznati svoje polaznike, shvatiće šta ih muči i daće im alatke pomoću kojih će moći da ponovo izgrade svoje najbolje “ja”. Ovo je pravo osvetničko putovanje. 
 
 
 
Četvrtkom u 21:00
NOVE EPIZODE
 
Dobitnik Zlatnog globusa 2007. godine za najbolju dramsku seriju i višestruko nominovana za nagradu Emi, serija “Uvod u anatomiju” smatra se jednim od najboljih televizijskih ostvarenja našeg vremena. Medicinska drama, sada u 15. sezoni, prati Meredit Grej i njen lekarski tim bolnice „Grey Sloan Memorial“, dok svakodnevno donose odluke koje se tiču života i smrti. Povremeno traže utehu jedni od drugih, a nekad njihovi odnosi prelaze granice prijateljskih. Zajedno će otkriti da ni medicina ni veze nisu crno-beli. 
  
 
Sredom u 22:00
NOVE EPIZODE 
 
 
Svako ima porodicu, a svaka porodica ima svoju priču. „To smo mi“ je hronika porodice Pirson kroz decenije: od 1980-tih godina prošlog veka, kada su Džek i Rebeka bili mladi roditelji, do vremena njihove dece, Kevina, Kejt i Rendala, 38-godišnjaka, koji traže ljubav i smisao u današnjem vremenu. Ova životna drama sa elementima komedije otkriva kako i najmanji događaji u našim životima mogu da utiču na to ko ćemo postati, i kako bliskost koju gradimo može da prevaziđe vreme, daljinu, pa čak i smrt.  
 
Četvrtkom u 22:00
NOVE EPIZODE
 
 
“Vatrogasna stanica 19” prati grupu neustrašivih vatrogasaca u Sijetlu, koji rizikuju svoje živote i svoja srca. Najnovija serija producenata ostvarenja poput serija “Uvod u anatomiju”, “Skandal” i “Kako se izvući sa ubistvom” daje uvid u težak, emotivan i ponekada srceparajući svet najhrabrije gradske hitne službe.  
 
Utorkom u 22:00
NOVE EPIZODE
 
 
I u drugoj sezoni, „Specijalizant“ nastavlja da podiže zavese i otkriva istinu skrivenu iza bolničkih zavesa. Provokativna medicinska drama prati grupu lekara bolnice „Chastain Memoria“ dok se svakodnevno sreću sa ličnim i profesionalnim preprekama.
 
Radnim danima u 15:15 
NOVE EPIZODE
 
 
Nova sezona serijala „Sledeći top-model Amerike“ vraća se na mesto gde je sve počelo, Njujork, gde će se 28 modela boriti za ulaz u finale. Novi domaćin je Rita Ora, a sa njom dolazi i novi modni tim. Čim dočeka devojke, postaviće im prvi izazov, susret sa slavnim dizajnerima, Lakin Smit i Filipom Plajnom. Tokom prvog susreta, sudije će ocenjivati ko ima stav i ličnost za modni svet. Odatle, 14 devojaka koje su prošle u finalni izbor odlazi na VIP događaj gde nastavljaju da se takmiče za titulu Američkog top modela. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala