Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gospođa Vilson sa vama premijerno na Epic Drama kanalu.
Glumica Rut Vilson (Afera, Luter) predvodiće britansku glumačku postavu u novoj dramskoj seriji "Gospođa Vilson" koja se zasniva na životu njene bake.
27. januar 2019.

"Gospođa Vilson" sa vama premijerno na Epic Drama kanalu.

 


GOSPOĐA VILSON PREMIJERNO ĆE BITI PRIKAZANA NA KANALU EPIC DRAMA U JANUARU, SA SJAJNOM GLUMAČKOM POSTAVOM ČIJI JE DEO I RUT VILSON 

IJAN GLEN, KILI HOZ, ANUPAM KER I FIONA ŠO PRIDRUŽUJU SE POSTAVI GOSPOĐE VILSON
 
 
 
Nagrađivana glumica Rut Vilson (Afera, Luter) predvodiće britansku glumačku postavu u novoj dramskoj seriji  Gospođa Vilson koja se zasniva na životu njene bake.
 
Uz Rut Vilson u glavnoj ulozi, nastupiće i Ijan Glen (Igra prestola, Delicious), Kili Hoz (Durelovi, Pepeo pepelu), Anupam Ker (U dobru i u zlu, The Boy with The Topknot) i Fiona Šo (Hari Poter, True Blood).  Serija Gđa Wilson nalazi inspiraciju u memoarima bake Rut Vilson i složenoj istoriji njene porodice.  
 
 
Dramsku seriju iz tri dela napisala je Ana Sajmon (Leta u Indiji), režirao ju je Ričard Lakston (Mama, On i ona), a producent je Džeki Larkin (Strike, Dani bioskopa Stela).  Izvršni producenti su Rut Vilson, Rut Kenli-Lets (Upražnjeno mesto, Strike), Nil Bler (Strike, Fantastične zveri i gde ih naći), Lusi Ričer i Rebeka Iton.
 
 
Komentarišući svoju ulogu u novoj seriji, Rut Vilson je izjavila: „Veoma sam uzbuđena što na male ekrane donosim neverovatne živote mojih babe i dede. Njihova priča je duboko potresna.
 
Radnja serije odvija se u Londonu između četrdesetih i šezdesetih godina 20. veka i prati Alison Vilson (Rut Vilson), ženu koja misli da je u srećnom braku, dok njen suprug ne umre, a na vratima joj se pojavi žena koja tvrdi da je ona prava gospođa Vilson. Alison čvrsto rešava da dokaže ispravnost svog braka i to da ju je Alek (Ijan Glen) voleo, ali umesto toga nađe se u svetu uznemirujućih tajni.
 
 
Aleksandar Vilson bio je pisac, špijun i agent tajne službe koji je služio u Prvom svetskom ratu, a potom se preselio u Indiju gde je bio profesor engleske književnosti i gde je počeo da piše špijunske romane. Tridesetih godina 20. veka bio je vrlo uspešan pisac i o njegovim romanima su, između ostalih, pisali i u listovima The Telegraph, Observer i književnom dodatku lista The Times. Preminuo je 1963.
 
Gđa Vilson će biti premijerno prikazana na kanalu Epic Drama 28. januara u 21.00h.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala