Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nikolas Kejdž u adaptaciji H.F. Lavkrafta
"Boja izvan ovog svemira" jedna je od najpoznatijih priča američkog horor pisca
25. januar 2019.

Nikolas Kejdž u adaptaciji H.F. Lavkrafta

Kosmički horor uvek je dobrodošao element u filmovima, no onakav kakv se priprema biće veoma važan doprinos ovom podžanru. Nikolas Kejdž treba da se pojavi, kao glavni glumac, u adaptaciji poznate priče Hauarda Filipsa Lavkrafta "Boja izvan ovog svemira" (Color Out of Space), sa režiserom Ričardom Stenlijem na čelu.

"Boja izvan ovog svemira" je jedna od najpoznatijih Lavkraftovih priča o porodici Gardner koja seli na udaljenu farmu u ruralnoj Novoj Engleskoj kako bi pobegla od užurbanosti 21. veka. Dok traje njihovovo prilagođavanje na novi život, meteorit padne u njihovo dvorište. Misteriozni objekat počne da se topi i zemlja ga upija te počne da utiče na zemlju te prostorno-vremensku dimenziju sa čudnom, vanzemaljskom bojom. Na svoj užas, Gardnerovi otkrivaju da ova vanzemaljska sila postepeno izaziva mutacije na sve živo, uključujući i njih same.

Treba podsetiti da slične motive i elemente radnje sadrži i naučnofantastični horor film "Uništenje" iz 2018. godine, režisera Aleksa Garlanda.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala