Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“Doctor Who” će imati novogodišnji specijal, umesto božićnog
Ove godine neće biti božićnog Doctor Who specijala, ali je umesto toga BBC nedavno predstavio trailer za novogodišnji specijal pod nazivom “Resolution”.
27. decembar 2018.

“Doctor Who” će imati novogodišnji specijal, umesto božićnog

Chibnall je potvrdio na Comic Conu u julu kako je jedanaesta epizoda snimljena i juče smo saznali da bi se ona trebala emitovati na Novu godinu. "Novogodišnji" specijal emitovan je kad se David Tennant opraštao od uloge Doktora, a čekati još nekoliko dana neće biti toliki problem. Ono što će potencijalno biti problem jeste vest da nova sezona već kasni sa početkom snimanja i ne zna se tačan datum kada bi produkcija trebala početi paliti kamere. 

Priča će se koncentisati na drevno zlo koje miruje još od 9. veka, ali kada bude oslobođeno, ništa ga neće zaustaviti da zavlada zemljom.

U jedanaestoj sezoni serije prvu doktorku u istoriji tumači Jodie Whittaker, a ostatak glumačke postave čine Bradley Walsh (Law & Order: UK) kao Graham, Tosin Cole (Hollyoaks) kao Ryan i Mandip Gill (Hollyoaks) kao Yasmin.

Povratničku ulogu ostvaruje Sharon DClarke. Novi scenarist i izvršni producent serije je Chris Chibnall (Torchwood, Broadchurch) koji je preuzeo producentsku palicu od Stevena Moffata. 

Seriju Doctor Who BBC America počeo je emitovati 2005, a kreator serije je kanadski scenarist i producent Sydney Newman (The Avengers).

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala