Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Predstavljen novi trailer za 2. sezonu serije “Counterpart”
Nova sezona donosi nam deset epizoda u trajanju od jednog sata. Novi član glumačke postave je James Cromwell koji se priključio tokom maja ove godine.
7. novembar 2018.

Predstavljen novi trailer za 2. sezonu serije “Counterpart”

Špijunski, naučno-fantastični triler sa metafizičkim obrtom, “Dvojnik”, govori o misterioznom svetu sakrivenom ispod površine našeg svakodnevnog života. Hauard Silk (Džej Kej Simons) je niži činovnik u birokratskoj mašineriji špijunske agencije Ujedinjenih nacija u Berlinu. Kada Hauard otkrije da njegova agencija čuva tajnu prelaska u paralelnu dimenziju, on ulazi u mračni svet intrige, opasnosti i prevare… u kojem je jedini čovek kome može da veruje njegov gotovo identični dvojnik iz paralelnog sveta. Serija se bavi temama identiteta, sudbine i izgubljene ljubavi, postavljajući večno pitanje: “Šta bi bilo da su naši životi mogli da budu drugačiji?”
 
Seriju je kreirao Justin Marks i predstavljena nam je kao metafizički SF triler.
 
U drugoj sezoni "Counterpart" će gledati istražiti pitanja kako su izbori koje smo napravili u životu mogli drastično promeniti sve… Howard Silk i njegov dvojnik će proživljavati ta pitanja. Sada kada je prelaz zatvoren, a svaki od njih zarobljen u stvarnosti onog drugog, moraće se prilagoditi kako bi preživeli.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala