Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pirati s Kariba dobiće svoju svežu verziju
Studio se susreo sa scenaristima, koji su radili na oba "Deadpoola", kako bi sa njima raspravili o pisanju novog scenarija.
26. oktobar 2018.

"Pirati s Kariba" dobiće svoju "svežu" verziju

 Jedna od uspešnijih franšiza u istoriji svakako je ona o bandi nesposobnih gusara iz Srednje Amerike, "Pirati s Kariba". U svojih 15 godina postojanja, ta je franšiza izvukla pet filmova, a sveukupna zarada joj je 4524 miliona dolara.

Stoga je skroz jasno zašto jedan gigant poput Disneyja želi zadržati svoje ruke na toj franšizi odnosno zašto je želi zadržati u životu. A to će učiniti time što će ju ponovno pokrenuti, odnosno što će je 'remejkovati'. Premda još uvek nije došla službena potvrda iz firme Mickeyja Mousea, čini se da je ipak stvar već pokrenuta.

Naime, studio se susreo s timom scenarista, Rhettom Reeseom i Paulom Wernickom, koji su završili s dogovorom o pisanju scenarija. Reese i Wernick su pisci iza prvog filma o Deadpoolu, kao i iza filma 'Dobrodošli u zemlju zombija'.

Za sad je sigurno da će flotom nastaviti da zapoveda Jerry Bruckheimer, no ko drugi bi se mogao vratiti još nije rečeno. Medjutim veoma je moguće da nećemo više videti Johnnyja Deppa, u njegovoj začudo jedinoj kvalitetno odglumljenoj ulozi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala