Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bloodshot - radnja filma
Vin Dieselov ‘Bloodshot’ film počinje dobijati radnju, i sliku kako bi mogao izgledati. Pogledajte.
19. oktobar 2018.

Bloodshot - radnja filma

 

Bloodshot je jedan od Valiantovih najkrvavijih, brutalnijih i čudnijih heroja. Bivši vojnik koji je poboljšan nano-tehnologijom, Bloodshot se može regenerisati od gotovo svih rana, i može se prilagoditi najgorim okolinama.
 
Bloodshot prati Ray Garrisona aka Bloodshot, mrtvog vojnika uskrsnutog od strane proizvođača oružja Rising Spirit Technologies, uz pomoć nanotehnologije. On pati od potpunog gubitka pamćenja, prožet nizom zapanjujućih novih sposobnosti, pokušava se povezati s time ko je bio, dok uči kakva je vrsta oružja postao… u tome mu pomaže tim ‘nadograđenih’ kolega vojnika tajnog naziva Chainsaw.
 
Bloodshot je opisan kao film koji podseća na “klasike 80tih poput Robocop, Terminator i Total Recall.”
 
S Bloodshotom koji se trenutno snima, slika je procurila na internet koja pokazuje kako bi Diesel mogao izgledati kao glavni lik. Slika je zapravo alternativna verzija stripovske naslovnice koja je prodana na aukciji tokom dobrotvornog događaja za pokojnog Paul Walker Reach Out WorldWide – Game4Paul. 
 
 
Bloodshot će biti prvi film u novom Valiant filmskom svemiru. Harbinger će pratiti Bloodshot. Svaki film će dobiti svoj nastavak pre nego što se spoje u Harbinger Wars filmu.
 
Diesel će ponovno raditi s Fast & Furious producentom Neal Moritzom na ovom projektu. Dave Wilson će režirati. Arrival scenarist Eric Heisserer piše skriptu za film, zajedno s Jeffom Wadlowom.
 
Očekuje se da će Bloodshot biti R-Rated film, što i ne iznenađuje s obzirom na to da je lik brutalan baš kao i Deadpool ili Wolverine. Takođe, očekuje se da film vuče inspiraciji iz filmova poput Robocop ili Terminator.
 
Izvor: svijetfilma
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala