Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zvezde serije o novoj sezoni
Tamara Dragičević, Boki Perić i Slaven Došlo uz seriju Vojna akademija dobili su priliku da zakorače u svet glume i postanu poznati javnosti, a sada su i podrška novim kolegama.
2. oktobar 2018.

Zvezde serije o novoj sezoni

 Na više od 400 lokacija, sa 250 glumaca i više hiljada vojnika i statista, snimljene su 53 epizode novog serijala Vojne akademije. Popularna serija prikazuje život i školovanje u Vojnoj akademiji, a mladim glumcima koji su stasavali uz ovaj projekat, on predstavlja mnogo toga.

“Ovaj projekat me asocira na neke mlade, nove generacije nas glumaca kojima je “Vojna akademija” bila prvi ili drugi projekat koji su radili. Još interesantnije je što je u četvrtoj sezoni još jedna generacija mladih i novih glumaca izašla iz serije. Svi su sjajni i fenomenalni, stvarno neka nova i interesantna lica i to je prelepo”, navodi Tamara Dragičević osvrćući se na značaj ove serije za mlade glumce kroz koju su se afirmisali kao glumci i postali pozanti široj javnosti.

Jedan od glavnih glumaca serijala, Boki Perić, ističe da je kroz ovaj projekat naučio koliko je biti u vojsci jedna zahtevna i časna profesija.

“Imam tu sreću da sam upisao akademiju koja mi donosi mogućnost da malo budem na vojnoj, malo na možda policijskoj akademiji, ili u bilo kakvoj drugoj ustanovi i da se bavim različitim profesijama, što moj duh daleko više voli. Ali radom ovde i upoznavanjem svih ovih ljudi, shvatio sam koliko je ovo jedna časna, lepa i ozbiljna profesija” – ističe mladi glumac.

Slaven Došlo pridružio se ekipi “Vojne akademije” takođe kao neafirmisan glumac, a ne krije da mu je mnogo pomoglo što u glumačkoj ekipi nije bilo sujete i što su ga odmah svi prihvatili.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala