Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ne želim da mi sina vaspitavaju rijaliti zvezde!
Zvezda serije Istine i laži Jana Milić strahuje kako će vaspitati svog trogodišnjeg naslednika Đorđa u vremenu u kojem je sve izopačeno.
28. septembar 2018.

Ne želim da mi sina vaspitavaju rijaliti zvezde!

 Jana Milić smatra da mlađe generacije imaju ozbiljan problem jer su im uzori osobe koje nemaju završenu ni osnovnu školu! Zvezda serije “Istine i laži” za Informer kaže da je na loše stanje u društvu počela da obraća pažnju otkad ima dete.

“U centru pažnje javnosti su ljudi koji nisu završili ni osnovnu školu! Ne znam kakav oni primer mogu da daju deci. Brine me to koliko se sve poremetilo. Sada se izlazi u jedan sat noću u grad. Ja do tog vremena tri puta zaspim. Nikada nisam mislila da ću da izgovorim ovu rečenicu, ali u moje vreme se znao neki red i postojala su jasna pravila” ističe Milićeva i upoređuje vreme u kome je ona odrastala s današnjim.

“Kad sam bila mala, igrala sam se lutkama. Mama i tata su mi profesori književnosti, tako da sam i mnogo knjiga čitala. Danas kada to pričam nekim ljudima, mislim da me gledaju pomalo čudno.”
Glumica dodaje da njen naslednik Đorđe ne zna da mu je mama poznata, pa se rasplače kad joj prilaze fanovi.

Ona u šali dodaje i da njen sin nije povukao talenat na nju kada je gluma u pitanju:

Đorđe trenutno ima jednu zanimaciju – da mi lomi šminku! Što se tiče glume ili nekog drugog zanimanja, verujem da će vremenom pokazati interesovanje”, smatra Jana. Otkad je počelo snimanje druge sezone serije Istine i laži Jana često odsustvuje od kuće.

 

Svaki dan snimamo po 12 sati. U redu mi je taj tempo rada, jedino mi smeta tolika odvojenost od deteta. Dajem sve od sebe da moj sin ne bude nesrećan što ja toliko odsustvujem od kuće. Ne znam da li uspevam u tome. Već mesec dana snimamo punom parom novih 18 epizoda”, zaključuje lepa glumica.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
  • #1
    1 0
    Sloven sloven @ 29.9.2018. 13:04

    I to ona reče za Informer, mislim kakva jerazlika između rijaliti programa i tabloida informer? Đubre jedno, đubre drugo.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala