Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prva TV: najave za petak, 29. mart.
Vaše omiljene TV serije možete pogledati večeras, a otkrivamo nešto malo o njihovom sadržaju!
29. mart 2019.

Prva TV: najave za petak, 29. mart.

 
Serija „Ubice mog oca“ – petak, 29. mart u 22h
 
Mirko je van sebe nakon neuspelog pokušaja da oslobodi Draganu uprkos opsežnoj policijskoj akciji. Marjanović je ljut na njega što je krio stvari ali je spreman da pomogne. Štiti Mirka i Aleksandra od  besnog Zorana. To iznenađuje čak i Aleksandra ali on ipak zna da se Marjanoviću nikad ne može verovati do kraja i zna šta mora da uradi. Mirkov privatni pakao se samo usložnjava. Tijana ide na sve ili ništa. Olja jako brine za Aleksandra. Pored glavnih likova u ovoj epizodi pojavljuju se Ivana Nikolić,  Anica Dobra, Radoje Čupić, Ivan Đorđević Džudi, Boris Pingović i drugi. Reditelj je Ivan Živković.  
 
 
Serija „Istine i laži“ – petak, 29.3. u 21h
 
Pavle je šokiran Tanjinom reakcijom nakon što je saznala za njegovu aferu sa Unom. Zbog poljupca sa Markom, Marina ne zna kako da se ponaša. Nakon što shvate da Nikolini proizvodi nisu patentirani, Nebojša saopštava Borisu da će morati da obustave kampanju, ali ono što će čuti od njega, samo će ubrzati potonuće RBG-a. Pred Arsinim očima, Sara se muva sa Džerijem, a to mu se ni malo neće svideti. Nikola saznaje da je Kristina izgubila bebu.
 
 
Serija „Pogrešan čovek“ – petak, 29.3. u 21.10
 
Mihajlo pokazuje zube doktorki Tadić. Ven i Zlatko završavaju u policijskoj stanici. Biba se prevremeno baca na organizaciju venčanja, a Grga se sveti  Zlatku. Mihajlo ima veliku vest za Aleksandru. Grgi smeta što Zoe i dalje brani Vena dok Aleksandra provocira doktorku Tadić.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala