Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Četvrta sezona serije “BETTER CALL SAUL” premijerno 27. septembra na AMC kanalu
Željnom iščekivanju četvrte sezone serije „Better Call Saul“ konačno je došao kraj.
21. septembar 2018.

Četvrta sezona serije “BETTER CALL SAUL” premijerno 27. septembra na AMC kanalu

  

Ekskluzivna premijera serije, koja je nedavno osvojila i Peabody nagradu za 2018. godinu, biće emitovana u četvrtak 27. septembra u 22:00 ekskluzivno na AMC kanalu. 
 
Nakon fantastične završnice treće sezone serije “Better call Saul”, Chuckova smrt u četvrtoj sezoni uticaće na početak transformacije Jimmyja McGilla u Saula Goodmana. Zbog ovog gibitka, Jimmy će upasti u opasan svet kriminala koji će ugroziti njegovu budućnost advokata, kao i vezu sa Kim. Dok će Chuckova smrt duboko potresti i njegove bivše kolege, Howarda i Kim, Mike Ehrmantraut će postati aktivniji u ulozi najnovijeg savetnika za bezbednost u Madrigal Electromotive. 
 
 
Doći će neizvesno vreme za zaposlene Gusa Fringa jer Hectorov pad šalje opasne talase kroz kriminalno podzemlje Albukerkija i stvara napetost između kartela, razarajući razrađene planove Gusa i Nachoa.

Producenti serije su Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz i Gennifer Hutchison. Seriju potpisuju Sony Pictures i AMC Studio, uz Gilligana i Goulda, a uloge tumače Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando i Giancarlo Esposito.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala