Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Patrick Stewart ponovo u roli kapetana Pickarda!
Najpoznatije lice legendarnog naučno-fantastičnog serijala Zvezdane staze, glumac Patrick Stewart objavio je da će se vratiti ulozi kapetana Pickarda u novoj seriji.
17. avgust 2018.

Patrick Stewart ponovo u roli kapetana Pickarda!

 Verovatno najpoznatije lice legendarnog naučno-fantastičnog serijala Zvezdane staze, glumac Patrick Stewart objavio je da će se vratiti ulozi kapetana Pickarda u novoj seriji ove popularne franšize koju će u narednom periodu razvijati CBS. Radnja će, kako prenose američki mediji biti smeštena posle nastavka Star Trek: Next Generation. 

 
“Uvek je čast ponovo se naći u koži kapetana Žan Luka Pikarda, iako sam posle 2002. godine bio ubeđen da se više nikada neću vratiti toj roli. Međutim, ljubav prema Zvezdanim stazama je prevelika, a na odluku da prihvatim predlog CBS-a najviše je uticao pozitivan razvoj televizije u poslednje vreme. Osećam da sam spreman da ponovo sednem u komandnu stolicu i povedem gledaoce i ljubitelje serije u nove avanture”, poručio je Stewart, koji je tokom sedam sezona serijala The Next Generation ostavio neizbrisiv trag kada je reč o ovom projetku, ali i žanru naučne fantastike.
 
Seriju će za CBS raditi Alex Kurtzman, James Duff, Akiva Goldsman, Michael Chabon i Kirsten Beyer, a za sada još nema podataka o datumu premijere.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala