Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Quentin Tarantino bi mogao da radi na novom Star Trek filmu
Quentin Tarantino bi mogao da radi na novom "Star Trek" filmu, što zbog njegovog specifičnog koncepta rada predstavlja pravo iznenađenje za ljubitelje filmova.
8. decembar 2017.

Quentin Tarantino bi mogao da radi na novom "Star Trek" filmu

Quentin Tarantino bi mogao da radi na novom "Star Trek" filmu, što zbog njegovog specifičnog koncepta rada predstavlja pravo iznenađenje za ljubitelje filmova i nadu za Paramount Pictures.

Prema pisanju portala Deadline, Tarantino je podelio ideju o novom "Star Trek" filmu s producentom J. J. Abramsom koji je preuzeo ideju i plan Paramounta. Ukoliko sve bude po planu, Abrams će raditi na scenariju, a Tarantino na režiji.

Tarantino je dosad režirao samo svoje filmove, kao i nekoliko epizoda serija CSI i ER za TV, ali bi mu ovo bio prvi veliki korak od njegovog vlastitog rada. Ovo bi bio njegov prvi posao na velikom franšiznom filmu, kao i prvi put da se bavi sci-fi žanrom.

Ideja je da franšizu "Star Trek" uradi jedan od najvećih filmskih autora svih vremena, što istovremeno predstavlja novi smer u Tarantinovoj karijeri, koji je u prošlosti radio isključivo na originalnim filmovima.

Abrams je režirao film "Star Trek" iz 2009. godine, kao i nastavak "Star Trek Into Darkness" iz 2013. godine. Bio je producent prošlogodišnjeg filma "Star Trek Beyond".

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala