Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Otkriveno kako će Rick Grimes napustiti The Walking Dead!
Priče o živim mrtvacima koji vladaju planetom nakon incidenta koji je promenio naličje Zemlje i život njenih žitelja iz korena, poslednjih nedelja – ne daju nam mira.
8. jul 2018.

Otkriveno kako će Rick Grimes napustiti The Walking Dead!

 Iznenadne smrti, novi likovi, neočekivani zapleti, raspleti, ujdurme, trice i kučine. Čovek da poludi, i da odustane od serija. Prateći rejtinge, izgleda da većina već i jeste. Međutim, kada je reč o onim najupornijima, ovo će biti vest baš za njih. Izvršna producentkinja serije The Walking Dead, Angela Kang, konačno je otkirla detalje o novoj sezoni, a između redova provukla i informaciju o tome kako će Rick Grimes napustiti seriju.

 
The Walking Dead – Ricku dosta svega?
 
Sasvim očekivano, a i prateći vremenski skok opisan u stripu, producenti će i u seriji „preskočiti“ dve godine i odvesti nas u vreme kada je Rick mrtav umoran od svega i više nije u stanju da predvodi borbu sa zombijima i pobunjenicima.  U skladu sa tim očekujemo da će Rick uskoro dići ruke od dalje borbe i otisnuti se u solo avanturu što će glumcu koji ga tumači Andrewu Lincolnu omogućiti egzodus iz sveta Okruženog mrtvima u, možda, neki novi spinof.
 
“Nova sezona će biti potpuno drugačija i baviće se odnosom među glavnim likovima. Ipak, ostaviće mnogo prostora za različite ideje koje bi mogle proizići iz prvih sezona u sledećm ciklusu što će osvežiti celu priču“, poručila je Kangova, što obožavaoci The Walking Dead nisu dočekali sa velikim oduševljenjem. Najčešće pitanje koje postavljaju u diskusijama jeste koji je pravi razlog što se produkcija odlučuje na ovako radikalne poteze. Sumnje u nastavak serije im ne manjka. Sasvim opravdano, čini se, jer promene koje se pominju prilično odskaču od radnje u stripu. Hoće li autori serije moći da ponude dovoljno dobru i originalnu priču?
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala