Moj TV - TV Program za 200+ kanala
ZLOGONJE u domaće bioskope stižu 27. septembra ove godine
Da li ste nekada upoznali vešticu? Znate li šta su zlogonje? Verujete li u neraskidiva prijateljstva za ceo život? Jeste li već čuli da heroji zaista postoje?
3. jul 2018.

ZLOGONJE u domaće bioskope stižu 27. septembra ove godine

 Debitantski film reditelja Raška Miljkovića već je oduševio internacionalnu publiku svojom idejom, kreativnošću i toplom pričom koja govori o svim izazovima odrastanja. Posle više godina, publika će uživati u domaćem filmu za decu, u kome su  njihovi vršnjaci i glavni glumci. U ovom ostvarenju o iskrenom drugarstvu dvoje mališana i njihovim nesvakidašnjim avanturama glavne uloge tumače Mihajlo Milavić i Silma Mahmuti, a ostatak glumačke ekipe čine Jelena Đokić, Bojan Žirović, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelena Jovanova, Stela Ćetković, Milutin Milošević, Milena Predić i Matija Popović.

 
Ova priča nastala je pod vođstvom producentkinje Jovane Karaulić i producentske kuće Akcija produkcija, a scenario koji je nastao po motivima knjige O dugmetu i sreći autorke Jasminke Petrović, napisali su Marko Manojlović i Miloš Krečković. Koproducent ​i na ovom filmskom ostvarenju su kuće This and That iz Beograda kao i Dream Factory iz Makedonije​. Direktor fotografije je Mikša Anđelić, kostimografkinja je Milena Milenković, montažer filma ZLOGONJE je Đorđe Marković, dok je scenograf iskusni Aljoša Spajić.
 

Zlogonje je priča o Jovanu, dečaku od deset godina čiji je život uslovljen stanjem sa kojim je rođen i misli da ga svi ostali vide samo na taj način. Kroz svoju maštu Jovan beži u svet fantazija gde je slobodan da uradi sve i bude ko god poželi. Nenadano u njegovo odeljenje stiže nova učenica Milica. Milica malo po malo probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe da bi se sačuvao od emotivnog povređivanja i poziva ga u avanturu oslobađanja njenog oca od njegove nove žene, Miličine maćehe, za koju veruje da je veštica i da ga je začarala. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje oseća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj glavi. A za njega najveća od svih je on sam. Jovan dolazi do ključnog  trenutka, kada mora da prihvati sebe takvog kakav je i baci se u tu najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara ceo jedan novi svet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu veštice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu pretnju. I postati pravi heroj.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala