Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Chris Pine ima neobičan odgovor na pitanje zašto je Wonder Woman sjajan film
Nismo sigurni da će vam se svideti to što ćete pročitati.
2. jul 2018.

Chris Pine ima neobičan odgovor na pitanje zašto je Wonder Woman sjajan film

 

Superherojski filmovi su u modi već godinama, ali još od Mračnog viteza, filmovi inspirisani DC stripovima jednostavno nisu dobri. Superman je bio razočarenje, dok Batman v Superman i Suicide Squad ne bismo previše komentarisali. 

Marvel je konstantno u prednosti kad su uspešni filmovi u pitanju. Svaki njihov film je bio zabavan, počevši od Avangersa. Recept? Mnogo humora, razvijeni odnosi između likova i atraktivna akcija. Sve to do sada nije imao DC, ali ima Wonder Woman.

Razlog su pre svega ženski tandem rediteljka Patty Jenkins i glumica Gal Gadot koja je savršena kao amazonska princeza. Tu je i Chris Pine koji je odličan u sporednoj ulozi. On je za Vanity Fair otkrio šta je po njemu glavni razlog uspeha filma:

"Muškarci nisu baš pametni. Mi stalno pokušavamo da ubijamo jedni druge, tako da je super da imamo jednu svežu, žensku perspektivu sa ovako važnom tematikom."

Pine je imao štošta još da kaže:"Ženski superheroj je okrenut ljubavi i saosećajnosti i brizi o životu. Srž filma je ljudima koji se zaljubljuju a u isto vreme su heroji. To je sjajna lekcija za sve kako film treba da izgleda, a ne da stalno neka sranja eksplodiraju." 

Istine radi, i u Wonder Woman ima tih eskplodirajućih scena, ali svakako bolje izgledaju u Wonder Woman.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala