Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Wonder Woman 3 u najavi
Samo tri dana nakon što je "Wonder Woman 1984" prikazan u bioskopima i na streaming servisima Warner Bros je najavio snimanje trećeg dela filma.
30. decembar 2020.

"Wonder Woman 3" u najavi

 
Film "Wonder Woman 1984" je zaradio neverovatnih 16,7 miliona dolara u prvom vikendu prikazivanja u SAD-u. Dostupan je i na HBO Maxu, gde ga je takođe pregledao veliki broj korisnika ove platforme.
 
"'Wonder Woman 1984' je oborio rekorde i nadmašio sva naša očekivanja, u prva 24 sata ga je pregledao ogroman broj ljudi. Očekujemo da će se ovaj trend nastaviti i nakon vikenda. Drago nam je što smo u ovom teškom periodu fanovima dali priliku da film gledaju iz udobnosti svog doma, odnosno preko HBO-a", rekao je potparol Warner Brosa Andy Forssell.

Režiju i scenario trećeg dela ponovo će potpisati Patty Jenkins, dok se Gal Gadot vraća u glavnoj ulozi. 

Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku velikog DC hita iz 2017. godine koji je postao akcioni film s najvećom zaradom u istoriji i koji je režirala žena. I ovaj je nastavak režirala Patty Jenkins. Za razliku od prvog filma čija je radnja smeštena u vreme Prvog svetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smešten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog veka . Ovaj film nije napravljen da se čini kao nastavak, zato je ovo i potpuno nova verzija Wonder Woman.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala