Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Poslednja epizoda serije The Terror
Prva sezona režisera i producenta Ridlija Skota “The Terror” bliži se napetoj završnici.
20. maj 2018.

Poslednja epizoda serije The Terror

Prva sezona najnovijeg triler ostvarenja višestruko nagrađivanog režisera i producenta Ridlija Skota “The Terror” bliži se napetoj završnici.

Pridružili smo se ekspediciji kapetana Francisa Croziera i Johna Franklina i sa njihovih 129 članova posade, krenuli u mračnu avanturu, u kojoj smo otkrili iskonsko značenje reči strah.

Epizode ispunjene neizvesnošću i konstantnom borbom za život, ne samo sa pustim ledenim okruženjem koje izaziva užasavajuć osećaj bespomoćnosti i izolovanosti, već i sa bićima koja nismo mogli da zamislimo ni u najgorim noćnim morama, pokazale su nam do kojih granica su ljudi spremni da idu i koliko se snage, koju ni ne znamo da imamo, krije u svakom od nas – kada za to dođe pravi trenutak.

Šta nas čeka na kraju? Verujemo da ćete složiti sa nama kada kažemo da sjajnim pričama nije neophodan neočekivani kraj. Ovo istorijsko putovanje ne ostavlja nas da se pitamo šta će se sledeće dogoditi, već da razmišljamo o tome kako i zašto se stvari dešavaju na određeni način. Što je veće i zamršenije pitanje, koje čini sjajne priče tako snažnim.

Zato, ako nas pitate, ne brine nas kraj, već slutimo šta će se desiti. Brinu nas misli sa kojima ćemo ostati kada se poslednja scena završi.

Veliko finale serije The Terror očekuje vas 24. maja u 22:00, ekskluzivno na AMC kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala