Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Životne mudrosti Bruce-a Willis-a
Filmovi sa Bruceom u glavnoj ulozi zaradili su više od pet milijardi dolara, čineći ga jednim od najuspešnijih glumaca u holivudskoj istoriji.
4. maj 2018.

Životne mudrosti Bruce-a Willis-a

Poznati glumac Bruce Willis, najpoznatiji po svojoj ulozi kao John McClane u filmu ‘’Umri Muški’’, uprkos tome što je ove godine napunio 63. godine, još uvek neumorno snima akcione filmove i izgleda odlično. Filmovi sa Bruceom u glavnoj ulozi zaradili su više od pet milijardi dolara, čineći ga jednim od najuspešnijih glumaca u holivudskoj istoriji. Ali pored svih glumačkih uspeha, Bruce ističe da je najviše ponosan na harmoničan porodični život. Sa suprugom, dvadeset četiri godine mlađom glumicom i modelom Emmom Heming ima dve kćerke. Ovaj par porodicu postavlja na prvo mesto. Veruju u odgajanje dece s manirima i poštovanjem. Naglasili su da je u odgoju najbitnije održavati ravnotežu i dozvoliti svojoj deci da budu slobodna.

Bruce Willis ima ukupno petoro dece, jer je u prvom braku sa bivšom suprugom Demi Moore, Willis dobio tri kćerke. Bruce danas vodi srećan život i donosimo vam nekoliko citata akcionog junaka nježnog srca koji će vas inspirisati da više uživate u životu i posvetite se pravim stvarima.

– Mnogo sam više ponosan na to što sam otac nego što sam glumac.

– Ja sam samo običan momak, koji je imao neverovatno blagosloven život.

– Svojoj ženi sam hiljadu puta rekao volim te, ali nikada nisam izgovorio žao mi je.

– Svako, bez obzira koliko ima godina, u svom srcu ima 24, 25 godina.

– Naš brak je kao i svačiji drugi brak, prolazi kroz uspone i padove. Kada smo kod kuće, ne ponašamo se drugačije jer smo poznate osobe. Ja menjam pelene, vodim brigu o psu i radim druge stvari kao i svi normalni ljudi.

– Vaša deca trebaju vašu ljubav i pažnju i za mene je vreme koje posvetim njima zaista inspirirajuće. Kako postajem stariji i provodim vreme sa kćerkama, shvatam koliko su stvari oko mene jednostavne. Naučio sam da ostavim svoj ego po strani.

– Verujem u pravdu na ovom svetu i da je svako odgovoran za svoje postupke.

– Kada razmišljate o tome gde ćete pronaći tu veliku ljubav svog života, retko mislite da je to neko koga već znate. Mislite da je to neko koga tek treba upoznati.

– Svaki dan se smejem. Uživam u životu.

– Uvek sam imao poverenja u život i ljude. Pre nego što sam bio poznat, to me uvalilo u nevolje. Nakon što sam postao poznat, to mi je donelo još više problema.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala