Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Cameron Diaz u penziji
Četrdesetpetogodišnja američka glumica tokom razgovora za magazin Entertainment Weekly potvrdila da je u penziji.
7. april 2018.

Cameron Diaz u penziji

Četrdesetpetogodišnja američka glumica Cameron Michelle Diaz je tokom razgovora za magazin Entertainment Weekly potvrdila da je u penziji.

Diaz se nedavno sastala sa svojim kolegama s kojim je snimila komediju "The Sweetest Thing" iz 2002. godine, Selmom Blair i Christinom Applegate te su zajedno dale intervju za magazin Entertainment Weekley.

Applegate je rekla da se viđa s Blair i da su njihova deca prijatelji. Dodala je da je "polupenzionisana" i da nije radila nekoliko godina jer se fokusirala na majčinstvo. Pozvala je Diaz na druženje, koja je smatrala da je to dobra ideja.

"To bi bilo sjajno, učinimo to, i ja sam polupenzionisana. Zapravo, u penziji sam. Volela bih da vas viđam", rekla je Diaz.

Ona se poslednji put pojavila u filmu 2014. godine, a to je bio remake filma "Annie". O njenom statusu se počelo pričati u martu, kada je Blair dala intervju za britanski Metro spominjući ručak s Cameron.

"Prisećale smo se filma. Volela bih da snimimo nastavak, ali se Cameron povukla iz glume. Završila je s tim", rekla je tada Blair, ali je kasnije putem Twittera saopštila da se samo šalila.

Diaz se udala za rokera Benjija Maddena 2015. godine.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala