Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stefan Bundalo u ulozi najzabavnijeg zeca na svetu
Animirano-igrani film "Zec Petar" u bioskope širom Srbije stiže 29. marta, a glas nestašnom i vragolastom zecu pozajmljuje mladi glumac Stefan Bundalo.
2. mart 2018.

Stefan Bundalo u ulozi najzabavnijeg zeca na svetu

Animirano-igrani film "Zec Petar" u bioskope širom Srbije stiže 29. marta, a glas nestašnom i vragolastom zecu u plavom kaputu i bez pantalona pozajmljuje mladi glumac Stefan Bundalo.

"Mangup. Pravi mangup u pozitivnom smislu. Hrabar zeka koji se bori za svoja uverenja, koja su nekad i pogrešna, ali ne odustaje. Karakteri kao što je Petar Zec odrastaju u dobre i poštene ljude", izjavio je Bundalo o svom liku.

Najzabavniji zec na veliko platno stiže iz rado čitane serije knjiga autorke Beatriks Poter, a u distribuciji "Con Filma".

U sinhronizaciji su učetsvovali i Aleksandar Radojičić (zeka Bendžamin), Tamara Aleksić (Bea), Teodora Ristovski (Lula), Iva Stefanović (zečica Lepa), Milica Janketić (Belorepka), dok je glas gospodinu Tomi Makgregoru dao Dejan Dedić.

Avantura počinje kada nestašni Zec Petar i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora.

Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor i situacija se naglo menja.

Zec Petar novonastalu situaciju doživljava kao novi izazov, a nikako kao prestanak zabave, međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik.

On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu (Tamara Aleksić) koja brine o zeki pa Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee.

Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti - u londonsku metro stanicu, pa sve do opasnih ulica grada i nazad.

Na kraju, Zec Petar uviđa da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala