Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Zec Petar“ stigao pred domaću publiku
Svečana premijera animirano-igranog filma „Zec Petar“ održana je u prepunoj sali bioskopa „Sinepleks“.
26. mart 2018.

„Zec Petar“ stigao pred domaću publiku

Svečana premijera animirano-igranog filma „Zec Petar“ održana je u prepunoj sali bioskopa „Sinepleks“ u „Delta sitiju“. Savremena porodična komedija koja je sinhronizovana na srpski jezik nasmejala je publiku do suza, a u bioskope širom Srbije stiže od 29. marta u sinhronizovanoj verziji.

Premijeru su uveličali i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma: Stefan Bundalo (Zec Petar), Tamara Aleksić (Bea), Dejan Dedić (Toma Makgregor), Dragan Vujić - Vujke (gospodin Makgregor), Miroljub Turajlija (presence Finjaković). Režiju sinhronizacije potpisala je Iva Milošević.



Osim što je privukla veliki broj ljubitelja najpoznatijeg zeca na svetu, svečanoj premijeri prisustvovale su i brojne osobe iz našeg društvenog i javnog života: Tijana Dapčević, Zoran Kesić, Ivana i Ivan Zarić, Igor Blažević Blaža, Srđan Čolić...

Zec Petar na veliko platno iskočio je iz širom obožavane i rado čitane istoimene serije knjiga engleske spisateljice Beatriks Poter koja je prodata u više od 45 miliona primeraka i prevedena na čak 36 jezika.

Avantura počinje kada nestašni Zec Petar i njegova porodica preuzmu farmu starog gospodina Makgregora. Ubrzo na farmu po svoje nasledstvo dolazi mlađi, bistriji i oštroumniji gospodin Toma Makgregor i situacija se naglo menja.



Novonastalu situaciju Zec Petar doživljava kao još jedan izazov, a nikako kao prestanak zabave. Međutim, Toma nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Beu koja je istovremeno i zekina surogat majka.

Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bee. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti - na londonsku stanicu metroa i do opasnih ulica grada i nazad.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala