Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Animirana avantura Koko u bioskopima
U susret novogodišnjim i božićnim praznicima, iz studija Dizni/Piksar u naše bioskope stigla je čarobna i emotivna animirana avantura "KOKO"
31. decembar 2017.

Animirana avantura "Koko" u bioskopima

U sredu, 27. decembra najmlađi posetioci bioskopa Cineplexx Ušće, zajedno sa članovima svojih porodica, uživali su u premijernoj projekciji ovog filma na kojoj su prisustvovali i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji. Glasove ovim neobičnim i dragim likovima pozajmili su: Nikola Brun, Marko Marković, Bojan Žirović, Goca Tržan, Dobrila Ilić, Milan Antonoć, Srđan Čolić, Sanela Milošević, Olivera Katarina, Katarina Gojković, Tijana Dapčević i drugi.


Uprkos decenijskoj zabrani muzike u njegovoj porodici, Migel sanja da postane uspešni muzičar poput njegovog idola, Ernesta de la Kruza. U očajničkim nastojanjima da dokaže svoj talenat, Migel će se naći u zadivljujućoj i šarenoj Zemlji mrtvih usled niza misterioznih događaja. Usput će upoznati šarmantnog prevaranta i zajedno će krenuti na uzbudljivo putovanje ne bi li saznali pravu istinu koja stoji iza Migelove porodične istorije. Dizni/Piksarov film „KOKO" na redovnom repertoaru možete videti od 4. januara 2018.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala