Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Publika ne želi novog šašavog detektiva
Produkcijska kuća "Morgan Creek" najavila je snimanje rimejka kultne komedije iz devedesetih godina "Ejs Ventura: Šašavi detektiv".
6. novembar 2017.

Publika ne želi novog šašavog detektiva

Film u kojem glavnu ulogu tumači čuveni komičar Džim Keri i koji je svojevremeno proglašen najboljom komedijom svih vremena mogao bi dobiti savremeniju adaptaciju.

Ipak, ova informacija nije obradovala glumačku postavu originalnog filma, a ni obožavaoci nisu s oduševljenjem dočekali vest.

Kritičari ističu da je "Ejs Ventura: Šašavi detektiv" film koji vas odmah ili "uhvati" ili razočara. Humor mu je i danas kvalitetan, s forama koje nisu nimalo izgubile na svežini. S tim na umu, kritici nije jasno zašto su baš to delo odabrali za rimejk.

Jedan od osnivača "Morgan Creek" produkcijske kuće Džejms G. Robinson izjavio je kako ne nameravaju da rade preradu originala, već idu na opciju osvežavanja kako bi "ponovno lansirali proizvod".

Obožavaoci ove komedije ističu da će Džim Keri, koji je glavni element filma, jako teško vratiti u ulogu, ako nekom magijom i pristane na tako nešto. Sa druge strane, neki drugi glumci bi teško uspeli da ponove vratolomije i humor koje je Keri izvodio.

Slavni glumac se još nije oglasio kada je u pitanju snimanje rimejka, što je po mnogima signal da Keri ne želi da oživi lik šašavog detektiva.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala