Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Astralna podmuklost: Poslednji ključ
Četvrti nastavak franšize "Astralna podmuklost" (Insidious) od januara 2018. u bioskopima.
26. septembar 2017.

Astralna podmuklost: Poslednji ključ

Producent i režiser Džejms Van iza sebe ima impresivan broj odličnih horora koji su redefinisali žanr. Od "Slagalice strave" (The Saw) iz 2004. i njegovih nastavaka, preko franšiza "Prizivanja" (The Conjuring) i njegovog spinofa "Anabel" (Anabelle), te "Kad se svetla ugase" (Lights out), koje je Van bilo režirao, bilo producirao, najnoviji nastavak stiže iz franšize započete 2010 godine, "Astralna podmuklost".

U prvom delu, radnja se odvija oko bračnog para Lambert čiji sin iz neobjašnjivog razloga upadne u komu. Kako lekari ne mogu da donesu dijagnozu, majka Renai (Rouz Bern) poziva u pomoć staru poznanicu njenog muža (Patrik Vilson), Elizu Rajnije (Lin Šej), istraživača natprirodnog, koja ustanovljava da dečakova koma zapravo nije koma, a njeni uzroci daleko zlokobniji nego što se na prvi pogled čine.

Cela franšiza zapravo je nastala oko lika istražiteljke Elize, koja se pojavljuje u sva tri dela, a treba i da se pojavi u četvrtom, koji će je vratiti u kuću njenog detinjstva, zaraženu demonskom prisutnošću.

Scenario i režiju za "Poslednji ključ" odradili su članovi Vanovog tima koji od ranije sa njim sarađuju na snimanju horor filmova, Adam Robitel i Lej Vanel, dok je on sam producent.

Ovaj, prema svemu sudeći, poslednji nastavak serijala "Astralna podmuklost" pojaviće se u bioskopima 5. januara 2018. godine.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala