Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gary Oldman u natprirodnom trileru Mary
Nagrađivani glumac Gary Oldman dobio je ulogu u trileru Mary Tucker Tooley Entertainmenta i Entertainment One-a.
14. septembar 2017.

Gary Oldman u natprirodnom trileru "Mary"

Nagrađivani glumac Gary Oldman, za kojeg se već sad priča da je potencijalni dobitnik Oskara za svoju ulogu Winstona Churchilla u filmu Darkest Hour, dobio je ulogu u trileru Mary Tucker Tooley Entertainmenta i Entertainment One-a.

Mary u središtu radnje ima porodicu koja se nalazi u problemima, ali uspe da kupi stari brod na aukciji s nadom da će tako započeti novi posao. Ali, ubrzo će saznati da brod krije velike tajne na otvorenom moru...

Film će režirati Michael Goi, verojatno najpoznatiji po radu na Američkoj horor priči i Salemu koje je režirao i na kojima je radio kao snimatelj. Scenario je napisao Anthony Jaswinski (Opasnost iz dubina). Produkcija filma Mary će početi u Alabami krajem ovog meseca.

Oldmanov spomenuti najnoviji film Darkest Hour, koji je režirao Joe Wright, predstavljen je 1. septembra na Telluride filmskom festivalu i biće prikazan na TIFF-u 10. septembra. Čim je prikazan je dobio odlične reakcije i kritike i publike i vrlo je verojatno da će biti jedan od kandidata i favorita za Oskara.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala