Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gevin O'Konor režiser Odreda otpisanih 2
Prethodno je režija, između ostalih, ponuđena i Melu Gibsonu
8. septembar 2017.

Gevin O'Konor režiser "Odreda otpisanih 2"

Vorner Bros najavio je kako će Gevin O'Konor biti režiser i scenarista filma "Odred otpisanih 2" (Suicide Squad 2). Taj je posao, između ostalih, ranije bio ponuđen i Melu Gibsonu, no on je morao da ga odbije zbog drugih obaveza.
 
Prvi deo "Odreda otpisanih", koji je pratio priču negativaca Dedšota (Deadshot), Harli Kvin (Harley Quinn), Džokera, Kapetana Bumeranga i Kiler Kroka prisiljenih da rade za vladu kako bi im bile smanjene zatvorske kazne, režirao je 2016. Dejvid Ajer. Ajer trenutno radi na projektu "Gotamske sirene" (Gotham City Sirens) koji je fokusiran na žene negativce u DC svetu, a čiji je centralni lik Harli Kvin.
 
O'Konorov pokušaj sa filmom "Jane got a gun" sa Natali Portman u glavnoj ulozi nije imao uspeha, no "Računovođa" sa Benom Aflekom dobio je pozitivne kritike te zaradio 86 miliona dolara samo u SAD-u.
 
Datum početka snimanja još uvek nije poznat, no sigurno da će biti odložen zbog zauzetosti Vila Smita i Margot Robi  snimanjem drugih filmova (Smit radi na "Aladinu", a Robi na "Gemini man").

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala