Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi rijaliti na TV Pink
Rijaliti kakav svet nije video! Veštačka kiša, sneg i gromovi - uskoro počinje ZADRUGA!
30. avgust 2017.

Novi rijaliti na TV Pink

Otkako je prvi put objavljena informacija, region ne prestaje da bruji o novom rijaliti šou programu "Zadruga", koji će se od ove jeseni, tačnije od 6. septembra, emitovati na nagledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink.

Da rijaliti "Zadruga" nadilazi ne samo granice regiona i Evrope, već i sveta, potvrdio je i tim holivudskih eksperata, koji je angažovan na ovom gigantskom projektu.

Vlasnik Televizije Pink, Željko Mitrović, ovim projektom postaviće nove standarde, jer je, zajedno sa timom najboljih profesionalaca iz Holivuda osmislio izgradnju čitavog grada, u kom će boraviti 32 poznate ličnosti.

Tokom proteklih dana, u Srbiju je dovezeno čak devet šlepera sa raznim rekvizitima i delovima scenografije, a na putu je čak milion litara slane morske vode, kojom će biti snabdeven novoizgrađeni grad, koji će od 6. septembra biti dom za 32 takmičara.

Da će ovo zaista biti najveći rijaliti svih vremena, dokaz je i to što je na ovom projektu angažovano čak 1.500 ljudi.

- Pripreme za novi rijaliti ''Zadruga'' koji će gledaoci imati priliku da gledaju na TV Pink u novoj sezoni su u punom jeku. Takav TV format još nije viđen na našim prostorima, a nema sumnje da će poznate ličnosti koje će učestvovati u rijalitiju iznenaditi javnost. Rijaliti će početi da se emituje na TV Pink od 6. septembra, a već na samom početku gledaoce očekuju mnoga iznenađenja kakva do sada nisu imali priliku da vide u TV formatima ovog tipa na našim prostorima - kaže izvor iz produkcije.

Osim toga, medijski mag Željko Mitrović, obezbedio je i dva reportažna HD kamiona najnovije generacije, iz kojih će se snimati i pratiti tri od 24 prostorne zone na skoro tri hektara zemlje.

Poznate učesnike najimpresivnijeg rijalitija do sada pratiće čak 140 kamera, osam dronova i dva spajder sistema, koja omogućavaju kamerama da velikom brzinom savladaju velike prostorne prepreke kontrolisano klizajući po velikim sajlama, a sve to kako bi gledaoci 24 časa mogli da budu upućeni u sva događanja.

Samo u centralnoj master režiji učesnike će po svakoj smeni pratiti oko 60 specijalizovanih profesionalaca, kako bi se birala najbolja situacija u najboljoj zoni. Novina je da će oni gledaoci koji budu koristili aplikaciju moći i sami da biraju zonu gledanja! Hologramsko-laserski sistem za pravljenje iluzija biće prvi put viđen u Srbiji i regionu, ali ni to nije sve!

U okviru scenografije, nalaze se i sprave koje će generisati veštačku kišu, sneg, ali i elektrostatičke polarizacije visokog intenziteta, što će stvoriti iluziju sevanja munja.

Rijaliti "Zadruga" će, kao potpuno nova generacija ovog formata, biti promovisana na ovogodišnjem "MIPCOMU", najvećem televizijskom festivalu u Kanu, što je još jedna potvrda impresivnosti ovog projekta.

Kako se danima unazad spekuliše, u rijalitiju će se naći muzički kompozitor i suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, Zoran Marjanović, Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, zatim Mina Vrbaški, poznata po aferi sa Šakom Polumentom, koji bi takođe mogao da se nađe pred kamerama ovog šou programa, a kako izvor blizak produkciji tvrdi, gledaoci će moći da prate svaki potez Soraje Vučelić.

Ostale detalje najskupljeg i najzahtevnijeg rijaliti programa svih vremena saznaćete 6. septembra, kada je zakazan početak emitovanja

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala