Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Deset glumaca koji preziru svoje filmove!
Ovi glumci se stide nekih od svojih ranijih uloga.
14. avgust 2017.

Deset glumaca koji preziru svoje filmove!

 

Možda to nikada ne biste ni pomislili, no u karijeri gotovo svakog glumca postoje prošle uloge kojih ne samo da se rado ne sećaju, nego otvoreno priznaju da ih se stide, iako su nekima od njih doneli brdo para i popularnosti.

Robert Petinson nerado se seća svoje uloge u "Sumraku". Ako ga pitate zašto, on će vam odgovoriti da je to iz mnogih razloga, no svakako je najvažniji onaj na koji način je glumio glavni lik vampira - kao neko ko je napušen i ima zatvor.

Ketrin Hajgl mrzi svoju ulogu u "Zalomilo se". Smatra kako je film seksistički, previše kritičan prema ženama a preblag prema muškarcima. Sve to izjavila je, razume se, nakon što je podigla ček od snimanja navedenog filma.

Dejvid Kros žali za svojim učešćem u filmu "Alvin i veverice". Kažu kako su se i roditelji zaslužnih za ovaj film odrekli svoje dece...

"Fantomska pretnja" deo je franšize "Ratovi zvezda" koji je doživeo najteže kritike sa svih strana. Mladom DŽejku Lojdu, koji je je tumačio Anakina Skajvokera i kom je ovo trebalo da bude odskočna daska, bila je uloga koja mu je pokazala put prema izlazu iz filmskih studija. Nije zato ni čudo da ga mrzi.

Možda se nekima od nas tako nije činilo, no "Gas do daske" bio je film u kom već tada slavna kineska zvezda Džeki Čen nije nimalo uživao, iako je snimio tri dela. Bio mu je to prvi film u američkoj produkciji i na engleskom jeziku, koji slabo poznaje, te u komediji čiji humor, kako sam priznaje, nije razumeo niti mu se sviđao.

"Događaj" je za Marka Volberga i danas neprijatna uspomena. Činjenica da je ulogu u tom filmu odradio loše komentariše kratko: "Stabla. Je... stabla. Ne možete da me krivite što nisam imao volje da glumim nastavnika biologije." Pa, ko je pogledao film, možda i neće...

Ako  Džordžu Kluniju spomenete film "Betmen i Robin", koji je kritika i publika dočekala na nož, on će ponuditi izvinjenje što je svom glumom u tom filmu uništio Betmenov lik. Izvinjenje prihvaćeno ili ne, odlučite sami.

Kultni lik Obi van Kenobija popularisao je već tada slavnog Aleka Ginisa i među mlađom publikom, no on je zapamtio film po lošem scenariju i slabom povezanošću sa mlađim glumcima. Možda je jednostavno postao čangrizava zvezda u poznijim godinama života...

Zanimljivo da je lik Džejmsa Bonda, koji ne može da se zamisli bez Šona Konerija, iako ga je tumačio celi niz likova, takođe postao nesnosan starom Škotu. On odbija da učestvuje u bilo kakvim bondovskim promocijama i manifestacijama jer smatra da su ga još u vreme nastanka filmova zakinuli u finansijskom smislu. S obzirom na to kakvo bogatstvo danas broji, 84-godišnjem glumcu teško da to objektivno nešto znači.

I za kraj, Bob Hoskins. Sam će vam reći da je najgora uloga koju je imao u životu Super Mario, lik iz popularne video igre. Tvrdi da je to najgore iskustvo koje je stekao i da bi to popravio kad bi mu se za to pružila prilika.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala