Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Žarko Laušević i Sergej Trifunović zajedno na filmu
Film “Volja sinovljeva” okupiće najpriznatije srpske glumce, a radnja će biti prožeta emocijama i akcijom.
2. avgust 2017.

Žarko Laušević i Sergej Trifunović zajedno na filmu

Novi filmski projekat reditelja Nemanje Ćeranića okupio je velika imena glumačke scene, među kojima su Žarko Laušević, Sergej Trifunović, Svetozar Cvetković, kao i braća Petar i Igor Benčina.

U pitanju je film “Volja sinovljeva”, koji će tokom avgusta biti sniman u Boru. Radi se debitantskom dugometražnom ostvarenju reditelja Nemanje Ćeranića, po scenariju Strahinje Madžarevića, a priča je mešavina srpske poezije, Holivuda i japanskog filma, i do sada nije viđena u srpskoj kinematografiji.

Film je prožet emocijama i akcijom, tema je univerzalna i govori o propadanju i stvaranju civilizacije prelomljenu kroz sudbinu jedne porodice. Gradska banda ubija neposlušne, koji odbijaju da plate veći porez, a vođa izolovane zajednice priprema osvetu.

“Volja sinovljeva” je priča o dobru i zlu od iskona do danas. Radnja se dešava nedugo nakon postapokaliptičnog perioda i podseća pomalo na drugi deo “Pobesnelog Maksa“. Velika je čast u filmu imati veličine poput Žarka Lauševića, Sergeja Trifunovića i Svetozara Cvetkovića – rekao je reditelj.

Ovo je inače prvi put da su Žarko i Sergej u istom filmu.

Glavna uloga poverena je Igoru Benčini, sa kojim je reditelj već ranije sarađivao na kratkom filmu “Soba smrti”, a tu su još i Slavko Labović i Marta Bjelica.

Interesantno je da će jednog od negativaca igrati zvezda iz Amerike Željko Džek Dimić, kojem je moderator bio niko drugi do Al Paćino.

“Volja sinovljeva” biće snimana u Boru i okolini, a premijera bi tebalo da bude u drugoj polovini 2018. godine, možda čak i u Kanu.
 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala