Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Charlize Theron bi rado ponovila ulogu Furiose
U intervjuu za Variety tukom promocije svog najnovijeg filma Atomska plavuša Theron je izjavila da je spremna da reprizira ulogu
22. jul 2017.

Charlize Theron bi rado ponovila ulogu Furiose

Kada je Pobesneli Max pre dve godine stigao u bioskope znalo se da su planovi za tu franšizu veliki, a sad se o tome ponovno izjasnila i jedna od zvezdi tog filma.

Reditelj i scenarista George Miller je još tada izjavio da mu je pisanje scenarija za film išlo tako dobro da je na kraju imao tri scenarija od kojih se jedan fokusirao na lik koji je u filmu ostvarila Charlize Theron, Furiosu. Prvo je u planu imao da napravi anime film o njoj, a kako je to propalo postavlja se pitanje hoćemo li dobiti igrani film, prequel Pobesnelog Maxa.

U intervjuu za Variety tukom promocije svog najnovijeg filma Atomska plavuša Theron je izjavila da je spremna da reprizira ulogu: „Stvarno bih to volela. Uvek su postojala tri scenarija koja su napisana kao pozadinska priča o Maxu i Furiosi. Ali, na kraju dana sve je na reditelju i mislim da to u Warner Bros.-u znaju . Svi čekamo da nam on kaže da možemo dalje.“

Miller još nije dao nikakvu izjavu o ovoj temi, a budući da je Pobesneli Max zaradio oko 380 miliona širom sveta i dobio šest Oscara čini se da je samo pitanje vremena kad će ovaj prequel dobiti zeleno svetlo.
 

 

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala