Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bradley Cooper kao rock zvezda zasvirao gitaru na Glastonbury festivalu
Bradley Cooper ne samo da je izvrstan tata i glumac, već mu odlično stoji i uloga rock zvezde.
26. jun 2017.

Bradley Cooper kao rock zvezda zasvirao gitaru na Glastonbury festivalu

Bradley Cooper ne samo da je izvrstan tata i glumac, već mu odlično stoji i uloga rock zvezde. Glumac je iznenadio sve posetioce Glastonbury festivala u Velikoj Britaniji kada se popeo na pozornicu s gitarom u rukama.

Nakon što je nedavno dobio kćerku sa poznatom manekenkom Irinom Shayk, Cooper se nije dugo pojavljivao u javnosti, što je i karakteristično za njega. S kosom do ramena, bradom i u farmericama, on je na sceni Glastonbury festivala pokazao odlične veštine na gitari, ali, nažalost, s isključenim zvukom na razglasu. Naime, kako su i posetioci festivala saznali kasnije, radi se o snimanju njegovog novog filma.

Cooper proteklih meseci radi sa Lady Gagom na njegovom rediteljskom prvencu "A Star Is Born". Ovo je ujedno i Gagina prva filmska uloga. Čini se kako je glumac pokupio nekoliko muzičkih trikova od popularne pevačice, što je i pokazao na sceni Glastonbury festivala.

Gaga u filmu glumi Ally, pevačicu koja se želi probiti u svetu muzike, a na tom putu joj pomaže Cooper, veteran muzičke industrije koji je svoju karijeru uništio zbog alkoholizma.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala