Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U potrazi za Izgubljenim gradom Z
Charlie Hunnam, Robert Pattinson i Tom Holland - nalaze se u potrazi za nemogućim u jezivom traileru za dugoočekivani film The Lost City of Z.
13. mart 2017.

U potrazi za Izgubljenim gradom Z

Pomislili bismo da bi Jax Teller iz Sinova anarhije, vampir Edward Cullen iz Sumrak sage i Spider-Man bili sposobni zajedno da prežive putovanje brodom po Amazonu. Ali čini se da nije sve tako glatko.

Trojac glumaca koji su glumili spomenute kultne likove - Charlie Hunnam, Robert Pattinson i Tom Holland - nalaze se u potrazi za nemogućim u jezivom traileru za dugoočekivani film The Lost City of Z.

Hunnam predvodi put kao Percy Fawcett, stvarni avanturista koji je riskirao život kako bi pronašao mitski grad Z u Brazilu na zloglasnoj ekpediciji 1925. godine. "Ako uspemo da pronađemo grad za koji se smatra nemoguće da uopšte postoji, odmah se može napisati novo poglavlje u istoriji čovečanstva.", Fawcett govori u traileru.

Zanemarujući mnogobrojna upozorenja da su male šanse za njihov srećan povratak sa ovog putovanja, Fawcett i njegov zamenik Henry Costin (Pattinson) ipak kreću na opasan put po reci Amazonu.

Film Izgubljeni grad Z temelji se na istoimenoj knjizi Davida Granna iz 2009., koja opisuje događaje iz stvarnog života ovih avanturista. Film je već godinama u pripremi, a svetlo dana će napokon ugledati 21. aprila 2017. godine.
 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala