Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Betmen u stilu!
Novi film o Batmanu u kojem je Robert Pattinson ostvario glavnu ulogu, jedan je od najiščekivanijih filmova. Reditelj Matt Reeves predstavio je trailer.
26. avgust 2020.

Betmen u stilu!

 

Matt Reeves je poznat po režiji nove generacije filmova "Planeta majmuna", a radnja je smeštena u ranijim danima Brucea Waynea kao Batmana te se bavi korupcijom u Gothamu. Reeves ja zato već upozorio fanove da ne očekuju klasičan film o superjunaku sa jasno formiranim herojima i negativcima, piše The Verge.

 
Batmana u novom filmu glumi Robert Pattinson, a pojavljuju se i Zoe Kravitz kao Catwoman, Colin Farrel će glumiti Oswalda Cobblepota odnosno pingvina, a navodno bi se trebao pojaviti i Paul Dano kao Riddler.
 
Snimanje filma još traje, a premijera bi trebala biti 1. oktobra 2021. godine.

„Sećam se da sam rekao Metu da je osećaj potpuno trasformišući. Kada obučete taj kostim, momentalno se osetite moćno. Što je prilično zapanjujuće ako uzmemo u obzir da je taj kostim nešto u šta je jako teško ući, čiji je ritual oblačenja prilično ponižavajuć. Petoro ljudi pokušava da vas ugura u nešto. Kada konačno obučete kostim, osećaj potpuno se menja. Osećam se snažno, osećam se moćno“, rekao je Patison u intervjuu za „Variety“.
 
On je takođe rekao da „je odrastao kao veliki fan Betmen filmova iz 1989. i 1992. godine, koje je režirao Tim Barton“.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala