Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Johnny Depp na ivici bankrota zbog raskalašenog načina života
Slavni glumac Johnny Depp ima ozbiljnih finansijskih problema, a njegovi bivši menadžeri tvrde da je razlog što slavni glumac "ne zna s novcem".
6. februar 2017.

Johnny Depp na ivici bankrota zbog raskalašenog načina života

 Menadžeri, sa kojima je Depp sarađivao od 1999. do početka 2016. godine, naveli su u tužbi da im slavni glumac duguje više od 560 hiljada dolara za neplaćene provizije i naknade za korišćenje kreditnih kartica, a tvrde i da ih je oštetio za 25 miliona dolara.

 
"Odbio je da živi u okviru svojih mogućnosti uprkos kontinuiranim upozorenjima o njegovom finansijskom stanju", kažu Deppovi bivši menadžeri ističući kako je potpuno odgovoran za finansijsku krizu s kojom se suočava.
 
Kažu da je Depp više od 75 miliona dolara potrošio na 14 kuća i 12 skladišta u koje je smestio svoju zbirku holivudskih suvenira.
 
Između ostalog je potrošio 18 miliona dolara na jahte, 4 miliona dolara na propalu izdavačku kuću, a 200 hiljada dolara mesečno troši na vožnje privatnim avionima.
 
Razvod sa bivšom suprugom Amber Heard koštao ga je sedam miliona dolara, a njegovi bivši menadžeri kažu da je odbijao da potpiše predbračni ugovor.
 
Njegovi advokati su u tužbi naveli da je izgubio milione dolara zbog prevara i loših ulaganja.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala