Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stiže potpuno drugačija Sansa!
Sofi Tarner, koja u „Igri prestola“ igra Sansu Stark, otkriva nove detalje o predstojećoj sezoni i razvoju njenog lika.
17. decembar 2016.

Stiže potpuno drugačija Sansa!

Sofi Tarner, koja u „Igri prestola“ igra Sansu Stark, otkriva nove detalje o predstojećoj sezoni i razvoju njenog lika. Biće to drugačija Sansa, Sansa koja nemilosrdno igra igru!

Na kraju šeste sezone popularne serije Sansu smo ostavili kao pobednicu u borbi za Vinterfel, iako njen brat Džon nije hteo da je posluša. Osim toga, uspela je da se osveti i svom okrutnom suprugu Remziju Boltonu.

Sansi je napokon krenulo, a ono što ljubitelje serije Igra prestola najviše zanima je koji će biti njen sledeći potez.

Sofi Tarner, koja u seriji igra stariju ćerku Neda Starka, u intervjuu za portal Vulture otkrila je da je Sansa okusila moć i da joj se taj ukus prilično svideo.

„Uživala je u mogućnosti da pomogne u obrani Vinterfela. Gledala je Maloprstića i mislila, da je u pravu. 'Možda ta lepa slika kojom si me oslikao na prestolu s tobom pored mene i nije toliko loša'“, navela je mlada glumica.



Zahvaljujući Sansinoj komplikovanoj vezi s Maloprstićem Starkovi su uspeli da vrate svoje kraljevstvo. Maloprstić je predložio Sansi da udruže snage, ali je devojka to odbila. U sledećoj sezoni bi, čini se, mogla da promeni mišljenje.

Moć koju Sansa ima nad njim Sofi opisuje kao opasnu: „Uništilo bi njegovu reputaciju kada bi otkrila bilo šta od svih stvari koje zna o njemu. Ona ima moć, ali pitanje je hoće li je ljudi slušati ili ne. Više o tome videćete u predstojećoj sezoni“.

Iako ne sme da priča o dešavanjima u predstojećoj sezoni, Tarnerova otkriva da Sansa sada igra igru i to veoma nemilosrdno.

„Kada bude poželela nešto, krenuće i uzeće to“, objasnila je glumica.

 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala