Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija Simpsonovi ponovo obara rekorde
Američka televizija Foks prikazaće 29. i 30. sezonu animirane serije "Simpsonovi" koja je jedna od najuspešnijih i najcenjenijih u istoriji televizije.
7. novembar 2016.

Serija "Simpsonovi" ponovo obara rekorde

To znači da će Homer, Mardž, Bart, Lisa i Megi dobiti 669 epizoda i postati serija sa najvećim brojem epizoda u istoriji i time oboriti rekord serije "Miris baruta" (Gunsmoke) koja je imala 635 epizoda. 
 
Prva epizoda o avanturama porodice Simpson prikazana je u decembru 1989. godina, a sada se emituju epizode iz 28. sezone. Serija je na početku privlačila po oko 15 miliona gledalaca po epizodi. 
 
Rekordna gledanost je bila s 33 miliona ljudi za epizodu "Barts Gets an F", u oktobru 1980. godine, ali je gledanost narednih epizoda opala. 
 
"Simpsonovi" su osvojili 32 Emi nagrade koja se dodeljuje uspešnim TV-produkcijama. Serija je popularna u celom svetu i ima značajan uticaj na pop-kulturu. 
 
Snimljen je i istoimeni dugometražni film koji je premijerno prikazan 2007. U seriji koja ne robuje pravilima o političkoj, niti bilo kakvoj drugoj korektnosti, pojavljivali su se glasovi poznatih ličnosti, kao što je bivši britanski premijer Toni Bler i vlasnik Foksa Rupert Merdok, ali se parodija ponekad i nije dopala nekim slavnim ličnostima.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala