Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Simpsonijada se nastavlja!
Kultna animirana serija „Simpsonovi“ imaće još dve sezone, saopštili su iz Foksa i otkrili da će gledaoci imati prilike da uživaju u 33. i 34. sezoni sve do 2023. godine.
13. mart 2021.

Simpsonijada se nastavlja!

 

Tvorac i izvršni producent serije Simpsonovi, Mat Groning, kaže da su u ekipi svi oduševljeni što će nastaviti sa radom i najavljuje mnoštvo velikih iznenađenja.

„Homer će izgubiti kosu, Milhaus će dobiti kontaktna sočiva, a Bart će 33. put proslaviti svoj deseti rođendan“, otkriva Groning.
 
Novim sezonama Simpsonova raduje se i izvršni direktor kompanije „Foks entertejnment“ Čarli Kolijer.
 
Porodica Simpson je žute boje, imaju po četiri prsta, žive u gradu Springfildu koji ima nuklearnu elektranu, često ismevaju republikance i nikada ne stare, a pored toga su najdugovečnija originalna serija koja se emituje u glavnom terminu u istoriji televizije i dobitnici 34 nagrade Emi.
 
Trenutno, tokom emitovanja 32. sezone, Simpsonovi imaju prosečno po sedam miliona gledalaca, prema podacima kompanije „Nilsen“. Ovo je inače prva sezona u kojoj belci ne daju glas likovima druge boje kože.
 
Jubilarna, 700. epizoda biće emitovana 21. marta, a prema najavama, publika će videti još 57 dogodovština ove nebične porodice i njihovih sugrađana iz Springfilda.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala